500% Renewable Race Review (Ronald de Zoete + Harm van Wijk) + Ervaringen (2022)

500% Renewable race is het allernieuwste product van niemand minder dan Harm van Wijk van Beleggen.com en deze doet hij samen met Ronald de Zoete van Oilexpert.

Tijdens deze cursus is het doel om je belegging keer 5 te laten gaan in 5 jaar en daar krijg je dan ook alle tools voor. Dit betreft een 6-weekse online training om geld te verdienen met energiemarkt en daarnaast 5 jaar lang verschillende bonussen.

In deze 500% Renewable race Review deel ik mijn ervaringen en geef ik je rondleiding door de cursus.

Leestijd: 10 minuten


Inhoudsopgave


Wie zijn de oprichters van 500 Procent Renewable Race?

Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter van beleggen.com en zit al meer dan 30 jaar in de financiële wereld.

Hij heeft in het verleden bij grote bedrijven gewerkt zoals ABN Amro, BinckBank, Fortis en de SNS bank en dit waren allemaal financiële posities.

Harm van Wijk heeft daarnaast bedrijfseconomie en marketing gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg dus met de kennis zit het wel goed.

Op moment van schrijven heeft hij al duizenden mensen geholpen en dat heeft hij gedaan met zijn Trading Navigator Methode op het gebied van beleggen en zijn X10 met Crypto cursus op het gebied van Crypto.

Met deze cursus heeft hij een samenwerking met Ronald de Zoete en zo krijg je dus weer toegang tot verschillende cursus omgevingen van beide heren.

Op deze foto zie je Harm van Wijk, 1 van de oprichters van 500% Renewable Race
Harm van Wijk

Ronald de Zoete

Ronald de Zoete heeft zelf ook al meer dan 25 jaar ervaring in de handelswereld en vooral op internationaal niveau.

Daarnaast is Ronald iets meer het gezicht van deze cursus dus je zal hem ook regelmatig terugzien in de lessen in de cursusomgeving.

Ronald heeft vooral ervaring met aardolie en aardgas gerelateerde producten. Daarnaast is hij ook sinds 2021 bezig met groene energietransitie.

Beleggen in deze groene energie is precies waar deze cursus zich op richt en dit alles over een periode van 5 jaar.

Naast alle kennis die je gaat leren in deze cursus is Ronald ook de oprichter van oilexpert.nl.

Op deze foto zie je Ronald de Zoete, 1 van de oprichters van 500% Renewable Race
Ronald de Zoete

Wat is de cursus 500% Renewable race precies?

Zoals je wellicht al aan de naam ziet, is deze cursus erop gericht om je beleggen keer 5 te laten gaan in een periode van 5 jaar. Dit doe je door middel van beleggingen binnen de internationale energiemarkt.

Zowel Ronald de Zoete als Harm van Wijk zullen je constant van actuele marktinformatie voorzien en ervaringen. Ronald van oilexpert.nl zal fundamentele analyses gaan doen door middel van tientallen jaren ervaring in de energiemarkt.

Je moet deze cursus echt zien voor beleggen op lange termijn. In een periode van 5 jaar krijg je toegang tot verschillende cursussen, constante en actuele informatie over de energietransitie en verschillende bonussen zoals 5 jaar lang inzicht in 500RR olieportefeuille en de Oilexpert app met concrete signalen die je zo kan overnemen.

Tijdens dit programma ga je precies zien wat ze doen en waarom. Deze acties kan je gemakkelijk overnemen zodat je een vrij en onafhankelijk leven kan creëren. De online training is bedoeld om een basis te leggen, uiteindelijk ga je aan de gang met de vele bonussen die je krijgt.

Op deze foto zie je de 500% Renewable race online omgeving

Voor wie is de cursus 500% Renewable race geschikt?

Deze cursus is zeker niet voor iedereen geschikt en dat heeft vooral te maken dat dit echt voor lange termijn is en ga je de uitdaging aan om over een periode van 5 jaar samen met Oilexpert bijv. 20.000 Euro minimaal Euro 100.000 winst te maken.

Wel laten Ronald de Zoete en Harm van Wijk dat het ook zeker mogelijk is om met kleinere bedragen in te stappen. Daarnaast moet je zeker rekening houden dat dit programma vooral is voor mensen die bereid zijn risico te lopen en veel meer rendement willen behalen dan op hun spaarrekening.

Dit alles doe je door middel van beleggen in groene energie en dat doe je door de kennis van beide heren. *Disclaimer: Oilexpert is geen vermogensbeheerder en geeft geen individueel advies.


Wat is de inhoud van 500% Renewable race?

Dit programma bevat zowel toegang tot programma’s van Harm van Wijk als Ronald de Zoete. Uiteindelijk krijg je voor de basis toegang tot een periode van 5 jaar maar er zitten ook nog enkele bonussen bij waar je ook 1 tot 2 jaar toegang tot krijgt.

Zie de homepagina voor alle informatie maar het volgende zit er allemaal bij:

 • 6-weekse online training om geld te verdienen met energiemarkt
 • Live Q&A’s om al uw vragen beantwoord te krijgen
 • 5 jaar lang 6 keer per jaar een digimazine ontwikkelingen energietransitie
 • 5 jaar lang inzicht in 500RR olieportefeuille
 • 2 jaar VIP toegang Mijn.beleggen.com (Waarde € 696)
 • Toegang tot Oilexpert Membershipsite over Olie, aardgas en waterstof
 • 2 keer een half uur 1 op 1 coaching door Oilexpert
 • Toegang tot Oilexpert app met concrete signalen
 • Jaarabonnement Premium op Oilexpert 1 jaar

500RR geld verdienen met energiemarkt

Hieronder zal ik de 6 weken kort bespreken zodat je een indruk krijgt wat je allemaal gaat leren van Ronald de Zoete en Harm van Wijk. Feitelijk zijn deze 6 weken 6 video’s van ongeveer 2 uur per stuk. Deze video’s zijn echt bedoeld om een basis te gaan leggen.

Uiteindelijk zorgt de Oilexpert app en de andere bonussen dat je echt aan de gang gaat. De lessen bevatten een stuk theorie van Ronald de Zoete en daarna zal Harm van Wijk de nodige vragen stellen die veel waarde bieden.

500RR geld verdienen met energiemarkt module 1

Tijdens de eerste week krijg je een duidelijk uitleg waarom er zoveel kansen liggen in duurzame energie en waarom we weg moeten van fossiele brandstof. Nederland heeft als doel om in 2050 geheel duurzame energievoorziening te hebben die dan bestaat uit 100% groene energie.

En dat is dan ook vooral waar deze cursus zich op richt, zodat jij daardoor het maximale eruit kan gaan halen. In deze les komt ook tevoorschijn hoe de weg zal gaan zijn richting deze 100% groene energie en de stappen die de regering zal gaan maken.

Op deze foto zie je module 1 van de 500 Procent Renewable Race

Deze les is 2 uur en 2 minuten.


500RR geld verdienen met energiemarkt module 2

Nadat je meer theorie kreeg in deel 1 ga je in deel 2 dieper in op de inhoud van 500 Procent Renewable Race en wat je allemaal gaat krijgen. Daarnaast komt er ook een leuke casestudie voorbij waar er al 4 maanden gekocht zijn waar na 3 weken al een 4,3% rendement op was.

Ook krijg je in deze les een inzicht welke bedrijven allemaal actief zijn in de LNG markt en zo zal je zien dat er meer dan genoeg bedrijven zijn om in te beleggen.

Op deze foto zie je module 2 van de 500 Procent Renewable Race

Deze les is 1 uur er 12 minuten.


500RR geld verdienen met energiemarkt module 3

In deze les ga je vooruitkijken, Ronald de Zoete pakt het plan tot 2050 erbij en alle stappen en plannen die er zijn. Daarnaast krijg je ook voorbeelden van aandelen die je in de gaten kan houden en het doel is om de tesla van toekomst te vinden met als doel dat je daar helemaal in het begin in zou stappen. (Nu ben je feitelijk te laat voor tesla).

Daarnaast krijg je ook het voorbeeld van tesla hoe het koersverloop was in 5 jaar en dat er feitelijk 4 jaar niks gebeurde en pas vanaf 2020 een piek kreeg. En dat is precies wat je ook gaat leren met bedrijven in de groene energie.

Op deze foto zie je module 3 van de 500 Procent Renewable Race

Deze les is 1 uur er 11 minuten.


500RR geld verdienen met energiemarkt module 4

Module 4 gaat over de groene energietransitie & waterstof en de kritiek die je online leest. Ronald de Zoete gaat je hierin meenemen en zal verschillende praktijkvoorbeelden laten zien.

Hier komt ook China als voorbeeld die kampioen is in zonne-projecten maar bouwt te veel kolencentrales.

Op deze foto zie je module 4 van de 500 Procent Renewable Race

Deze les is 1 uur er 11 minuten.


500RR geld verdienen met energiemarkt module 5

In deze module ga je kijken hoe je succesvol kunt beleggen in groentransitie en vooral ook dat je een lange adem nodig zal hebben. Ook heeft het geen zin om de aandelen elke dag in de gaten te houden want er is geen rechte weg naar het einddoel maar het doel is zeker duidelijk en dat is steeds meer groene energie.

In deze les wordt ook veel informatie gegeven over de rol van CO2 en de uitstoot hiervan en vooral de opgelegde vermindering hiervan.

Op deze foto zie je module 5 van 500 Procent Renewable Race

Deze les is 1 uur er 17 minuten.


500RR geld verdienen met energiemarkt module 6

In de laatste module gaat Ronald dieper in op de olieprijs. Daarnaast worden er ook verschillende toekomstige technologieën besproken.

Op deze foto zie je module 6 van 500 Procent Renewable Race

Deze les is 1 uur er 5 minuten.


Wat zijn de 500 Procent Renewable Race bonussen?

De bonussen zijn wat mij betreft extra waardevol omdat je met de video’s een basis gaat leren over beleggen op de energiemarkt. 1 van de bonussen die je krijgt is toegang tot de Oilexpert app en hierin krijg je concrete signalen wat te kopen bijvoorbeeld.

Hieronder zal ik kort enkele bonussen bespreken:

Toegang tot Oilexpert app (signalen)

Ronald de Zoete van Oilexpert heeft zelf tientallen jaren ervaring in de internationale energiemarkt en met deze kennis doet hij analyses. Deze analyses en signalen worden gedeeld in deze app zodat jij constant op de hoogte bent van welke aandelen Ronald zelf koopt.

Uiteraard is het altijd aan te raden om zelf ook onderzoek te doen maar hier kan je ontzettend veel van leren.


Toegang tot de 500% RR portefeuille

In deze portefeuille kan je precies zien wat beide heren hebben gekocht en kan je volledig zelf beslissen om bijvoorbeeld ook mee in te stappen.


5 uur individuele ZOOM coaching met Oilexpert

Naast toegang tot een community krijg je ook maar liefst 5 uur persoonlijke coaching. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vragen onbeantwoord zullen blijven.


2 jaar VIP toegang Mijn.beleggen.com + 1 jaar Premium abonnement Oilexpert.nl

Doordat dit programma een samenwerking is tussen beide heren krijg je dus ook de voordelen van beide mannen. Je krijgt toegang tot de community van Harm van Wijk waar je alles leert over beleggen en vooral ook veel vragen kan stellen.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de community van Ronald de Zoete die weer meer gericht is op de groene energiemarkt. Zo kan je dus alle kanten op met vragen.

Op deze foto zie je de VIP toegang Mijn.beleggen.com van de 500% Renewable race
VIP toegang Mijn.beleggen.com

Binnen 24 uur antwoord op je vragen

Meest waardevolle bonus is wellicht wel dat je altijd binnen 24 uur antwoord op je vragen krijgt en dat is dan ook precies de reden dat Oilexpert een 4.4 van 5.0 heeft op trustpilot omdat de service en kennis van enorm hoog niveau is.


Wat zijn de 500 Procent Renewable Race ervaringen?

Zowel Ronald de Zoete als Harm van Wijk hebben een enorm goede reputatie als het gaat om hun producten. Ronald staat met zijn bedrijf Oilexpert en Harm van Wijk met zijn beleggen.com hebben prima ervaringen op trustpilot. Beide een 3.8 en 4.3 van 5.0. Hieronder enkele reacties:


500 Procent Renewable Race voor- en nadelen:

Voordelen:

 • 2 mentors tot je beschikking: Je krijgt maar liefst 2 experts tot je beschikking met 25 tot 30 jaar ervaring in de wereld van beleggen. Je krijgt zowel les van Harm van Wijk als Ronald de Zoete. Beide hebben hun eigen expertise en daar krijg jij les van.
 • Geen technische kennis nodig: Je gaat stap voor stap alles leren waardoor het ook zeker geschikt is voor beginners.
 • Toegang tot veel bonussen: Je krijgt naast een 6-weekse online training om geld te verdienen met energiemarkt heel veel bonussen zoals constant informatie over de energietransitie, toegang tot een app met koop- en verkoopsignalen, Q&A’s en ook 5 uur individuele ZOOM coaching met Oilexpert.
 • 5 jaar lang alle benodigde informatie: Je krijgt maar liefst 5 jaar lang begeleiding. Omgerekend voor 997 euro kost je dit ongeveer 15 euro per maand!

Nadelen:

 • Gericht op een termijn van 5 jaar: Wil je beginnen met deze cursus dan moet je er rekening mee houden dat je pas op lange termijn je geld terug gaat verdienen. De cursus is gericht om de komende 5 jaar 500% winst te gaan maken en daardoor dus geschikt voor mensen met een lange adem.
 • Startkapitaal nodig: Ondanks dat je ook met kleinere bedragen kan instappen heeft Ronald de Zoete wel als voorbeeld op zijn website om met bijvoorbeeld 20.000 euro minimaal 100.000 euro winst te maken. Wel is het zo dat kleinere bedragen ook voor die 500% kunnen zorgen.

Hoeveel kost de 500 Procent Renewable Race cursus?

Wil je beginnen met deze cursus om aan de slag te gaan om komende 5 jaar maar liefst 500% winst te gaan maken dan kan je al beginnen voor een prijs van 997 euro via de actiepagina. Daarmee heb je dan ook toegang tot veel producten voor een periode van maar liefst 5 jaar.

Tegenwoordig zijn er genoeg cursussen waar je deze prijs al betaald voor 1 jaar, dus omgerekend voor 5 jaar betaal je dan feitelijk slechts € 16,62 per maand.


500 Procent Renewable Race kopen? Mijn eindconclusie:

500 Procent Renewable Race is wellicht het perfecte programma om om geld te verdienen met de energiemarkt. Naast toegang tot een 6-weekse online training krijg je waardevolle bonussen en 2 experts tot je beschikking met Harm van Wijk en Ronald de Zoete.

Beide mannen hebben hun plek zeker al verdiend in de wereld van beleggen en hebben al 25 tot 30 jaar ervaring in beleggen. Deze kennis komt duidelijk naar voren in deze cursus.

Daarnaast bevat deze cursus veel bonussen zoals Live Q&A’s om al uw vragen beantwoord te krijgen, VIP toegang tot de beleggen.com community en toegang tot de Oilexpert app met concrete signalen zodat je precies weet wanneer je moet kopen of verkopen.

Ben jij iemand met een lange adem en wil jij komende 5 jaar 500% winst gaan maken? Wacht dan niet langer en ga nu aan de slag met Harm van Wijk en Ronald de Zoete!

500% Renewable Race

997 euro
8.7

Inhoud

9.0/10

Presentatie

8.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • 2 mentors tot je beschikking: Je krijgt maar liefst 2 experts tot je beschikking met 25 tot 30 jaar ervaring in de wereld van beleggen. Je krijgt zowel les van Harm van Wijk als Ronald de Zoete.
 • Toegang tot veel bonussen: Je krijgt naast een 6-weekse online training om geld te verdienen met energiemarkt heel veel bonussen zoals constant informatie over de energietransitie, toegang tot een app met koop- en verkoopsignalen, Q&A's en ook 5 uur individuele ZOOM coaching met Oilexpert.
 • 5 jaar lang alle benodigde informatie: Je krijgt maar liefst 5 jaar lang begeleiding. Omgerekend voor 997 euro kost je dit ongeveer 15 euro per maand!

Minpunten

 • Gericht op een termijn van 5 jaar: Wil je beginnen met deze cursus dan moet je er rekening mee houden dat je pas op lange termijn je geld terug gaat verdienen.
 • Startkapitaal nodig: Ondanks dat je ook met kleinere bedragen kan instappen heeft Ronald de Zoete wel als voorbeeld op zijn website om met bijvoorbeeld 20.000 euro minimaal 100.000 euro winst te maken.

Plaats een reactie