Beste NFT Cursus? Top NFT Cursussen in Nederland & België (2022)

Momenteel is iedereen NFT’s aan het flippen (kopen en snel verkopen met dubbele winst), maar wat is nu eigenlijk de beste NFT cursus die je dit kan gaan leren? In deze blog zal ik de top NFT cursussen gaan delen die ik zelf in mijn bezit heb die het mogelijk maken om je goed te gaan verdiepen in de wereld van NFT’s.

Voor welke NFT cursus je dan het beste kunt kiezen? Het antwoord op die vraag vind je in dit uitgebreide artikel. Ik laat je graag kennis maken met de nodige voordelen van een NFT cursus, waarna ik je ook kennis laat maken met de beste NFT cursussen van dit moment. Ga er even goed voor zitten en zet de eerste stap naar financiële vrijheid en deze markt is ontzettend hip momenteel. De eerste stap naar financiële vrijheid dankzij de beste NFT cursus voor beginners en traders.

Het verkopen van NFT’s is nog erg nieuw en daarom zal deze lijst regelmatig nog worden aangevuld met nieuwe NFT cursussen die je de wereld van handelen in digitale kunst gaan laten zien.

Zelf ben ik momenteel vooraf actief in de NFT cursus van Mitchel van Duuren en de NFT cursus van Lisanne Drost (NFTwegwijs) en beide zal ik dan ook bespreken. Zodra er meer NFT cursussen gaan uitkomen, dan zal ik deze blog uitbreiden.

Daarnaast ben ik ook al enige tijd lid van NFT Alpha van Jia Ruan maar dit is meer een platform voor de wat ervaren trader en dat is dan ook de reden dat hij op nummer #4 staat.

Leestijd: 10 minuten


Inhoudsopgave


Waarom een NFT cursus volgen?

Doordat de NFT markt nog relatief nieuw is, zijn de risico’s ook vrij groot op het moment dat je niet weet wat je aan het doen bent en kan je zelfs je inleg verliezen. Daarom is het zeker aan te raden om een NFT cursus te gaan volgen omdat je dan les krijgt van experts en deze fouten niet zal gaan maken.

Daarmee zal je de kans verhogen om succesvol NFT’s te gaan kopen en verkopen en weet je ook stukken beter wat je nu aan het doen bent. Je gaat precies leren wat NFT’s zijn, hoe je kunt kopen en verkopen, hoe je gebruik kunt maken van staken en zelfs hoe je een NFT kunt makken.

Na het volgen van 1 van deze NFT cursussen weet jij precies hoe deze non-fungible tokens in elkaar zitten, bij welke marketplace je moet zijn om ze te kopen en wat voor NFT wallet je nodig hebt en vooral hoe jij goed onderzoek kan doen.

Mocht je bijvoorbeeld al Bitvavo hebben, dan komt dit goed uit want vanuit Bitvavo kan je geld overmaken naar je NFT wallet die weer gekoppeld is aan de NFT marketplace. Daarnaast kan je via Bitvavo ook NFT coins kopen.

Mocht je hem nog niet hebben, maak dan nu een gratis account aan en handel over de eerste 1000 euro zonder handelskosten!

Per NFT cursus zal ik je informatie geven wat de prijs is, of er gratis trainingen zijn en wat de voor- en nadelen zijn. Daarnaast komen er in de toekomst aparte reviews van elke NFT cursus.


Wat is de beste NFT cursus van Nederland & België?

Momenteel heb ik 2 NFT cursussen in mijn bezit en daar ben ik dan ook erg actief mee bezig, beide zitten kwa inhoud en prijs erg dichtbij elkaar en beide mannen hebben al ervaringen met het maken van meerdere cursussen waardoor de kwaliteit er hoog ligt.

Grootste verschil is naar mijn mening dat de #1 NFT Secrets iets meer sneller de diepte in gaat en focus legt op geld verdienen met NFT’s, daarnaast is de Discord Community ook iets actiever met meer leden.

De #2 NFT Stoomcursus zou ik aanraden als je een totale beginner bent, de basis wordt beter uitgelegd en daarnaast wissel je theorie ook gelijk met praktijk af waar je met het beeldscherm van Lisanne Drost mee kijkt. Ze neemt je echt stap voor stap mee in het proces en zitten de lessen iets speelser in elkaar.

Hopelijk kan je met deze informatie een keuze maken wat voor jou de beste NFT cursus is. Onderstaande video geeft een mooi beeld over mijn #1 en #3. Mijn #2 video zal ik nog toevoegen omdat de cursus nog vrij nieuw is.


#1. NFT Secrets van Mitchel van Duuren

Soort cursus: Online videotraining, daarnaast krijg je ook toegang tot de NFT Secrets Discord Community vol met gelijkgestemde. Lees eventueel deze review over NFT Secrets.
De ontwikkelaar: Mitchel van Duuren
Prijs: Introductieprijs van 497 euro of bekijk hier zijn uitgebreide NFT Training

Op deze foto zie je NFT Secrets, mijn nummer #1 van beste NFT cursus

NFT Secrets is van niemand minder dan Mitchel van Duuren, een ondernemer die in het verleden al meerdere bedrijven heeft gehad en verkocht in de miljoenen.

Mitchel is ook erg goed op het inspelen van trends en dit doet hij dan ook erg goed op de NFT markt, ook hij heeft al ontzettend veel winst gepakt met NFT’s en heeft zelfs in enkele weken tijd van 3.000 naar 100.000 weten te krijgen met zijn NFT portfolio.

Deze kennis en strategie ga je dan ook uitgebreid leren in zijn cursus, deze bevat momenteel 5 modules en 28 lessen. Alle lessen zitten tussen de 10 en 40 minuten per stuk dus dit is dan ook een zeer complete cursus en je bent er wel even zoet mee.

Daarnaast krijg je net als mijn #2 keuze ook hier toegang tot zijn NFT Secrets Discord Community en ook hier heb je verschillende kanalen zoals een kanaal met succesvolle flips en chat.

Mitchel van Duuren heeft hier zeker een positieve werking op mij want hij spoort je gelijk aan om tussen de 2 en 4 NFT’s te gaan kopen en aan de slag te gaan, dit zorgt voor goede motivatie en daardoor leer je het spel ook gelijk goed kennen.


Wat zijn de voordelen van NFT Secrets?

 • Mooie cursus omgeving: Ook Mitchel van Duuren biedt een mooie online omgeving waarin je de lessen volledig in eigen tempo kan volgen. De lessen bevatten maar liefst 10 tot 40 minuten aan informatie per les.
 • Toegang tot NFT Secrets Discord Community: Momenteel hebben al 200 leden deze cursus gekocht waardoor de Community erg actief is en je dus ook altijd veel informatie krijgt of vragen kan stellen aan gelijkgestemde. Ook Mitchel van Duuren is hier erg actief aanwezig. Dit is ook gelijk het grootste pluspunt in vergelijking met mijn #2. Hetzelfde tijdstip zijn er hier 89 mensen online en bij moosty slechts 8.
 • Les van Mitchel van Duuren: Mitchel van Duuren weet echt ontzettend veel over NFT’s en is daarnaast ook een succesvolle ondernemer, met de kennis en kwaliteit zit het dus wel goed en daarnaast spoort Mitchel je ook gelijk aan om actie te ondernemen.
 • Gericht op winst en minimale kosten: Mitchel van Duuren legt echt de focus op het maken van zo min mogelijk fouten en hoe jij de kosten kan besparen met bijvoorbeeld Gas Fees (transactiekosten).
 • Succesvolle NFT methode die je zo kan overnemen: Ook Mitchel van Duuren heeft zijn eigen strategie ontwikkeld die hij zelf toepast bij het kopen van NFT’s en deze strategie kan je zo overnemen.
 • Éénmalige aanschaf en levenslang toegang: Ook deze NFT Secrets cursus is een éénmalige aanschaf, daarnaast kan je al beginnen voor een introductieprijs van 497 euro.

Wat zijn de nadelen van NFT Secrets?

 • Je gaat soms snel de diepte in: In NFT secrets krijg je soms zoveel informatie over hoe je succesvol NFT’s kunt gaan verkopen dat je soms enkele stappen overslaat zoals eerst een goede basis te leggen zoals wat NFT’s nou eigenlijk zijn bijvoorbeeld.

NFT Secrets Review [VIDEO]

Uiteraard heb ik ook een video review gemaakt van NFT Secrets. Hopelijk geeft deze een goed beeld door de cursus en de voor- en nadelen.


Mitchel van Duuren deelt succesvolle deelnemers [VIDEO]

Dat Michel van Duuren enorm succesvol is dat is wel duidelijk, maar hij wil laten zien dat de mensen die zijn cursus hebben gekocht dat ook zijn en dit kan je zien in onderstaande video:


Wat kost NFT Secrets?

Ook Mitchel van Duuren is van mening dat cursussen geen 1000 euro hoeven te kosten zoals je tegenwoordig steeds vaker ziet. Ook hij biedt zijn cursus aan voor een introductieprijs van 497 euro.

Dit heeft er mee te maken dat de NFT markt nog erg nieuw is waardoor er ondanks dat ik vind dat de cursus al erg compleet is nog uitgebreider zal gaan worden.

Mocht je willen weten waar de modules precies over gaan, dan raad ik je aan om deze NFT Secrets Review te gaan lezen. Daarnaast is Mitchel van Duuren echt een ster in het geven van trainingen dus ik kan het zeker aanraden om zijn Gratis NFT Training te gaan volgen!


#2. NFT Stoomcursus van NFTwegwijs

Soort cursus: Online videotraining, daarnaast krijg je ook toegang tot de NFT WegWijs community vol met gelijkgestemde (momenteel al 700 mensen). Binnenkort verschijnt hier mijn NFTwegwijs Stoomcursus Review.
De ontwikkelaar: Lisanne Drost
Prijs: Introductieprijs van 447 euro of bekijk hier haar gratis NFT Startersgids

Op deze foto zie je NFT Stoomcursus van NFTwegwijs, mijn nummer #2 van beste NFT cursus
Cursus omgeving (hoge kwaliteit huddle)

Lisanne Drost bewijst naar mijn mening dat de NFT markt zeker niet alleen voor mannen is want ze zet hiermee een ontzettend goede cursus neer waar je echt een goede basis leert betreft het kopen en verkopen van NFT’s.

Daarnaast wisselt ze de lessen goed af met een stukje theorie en daarna praktijk waar je mee kijkt met haar beeldscherm en goed ziet hoe het allemaal in zijn werk gaat. Daarnaast krijg je ook regelmatig opdrachten waardoor je echt actief aan de slag gaat.

Haar NFT WegWijs community met momenteel 675 mensen is al het bewijs hoe populair NFTwegwijs is hoe goed deze NFT cursus het doet.

Je krijgt toegang tot maar liefst 9 modules en 33 lessen en de lessen zijn allemaal tussen de 10 en 30 minuten. Daarnaast doet ze regelmatig live sessies van 75 min waarin ze een stukje theorie behandeld zoals vorige keer strategieën en waar genoeg ruimte is om vragen te stellen.

Gevoelsmatig hoor ik bij de 25% mannen want deze cursus heeft zeker meer vrouwen en dat vind ik zeker een goed teken!


Wat zijn de voordelen van de NFTwegwijs Stoomcursus?

 • Hoge kwaliteit leeromgeving. Je krijgt toegang tot een hoge kwaliteit cursus omgeving die is gemaakt met huddle. Dat betekend dat je de lessen volledig in eigen tempo kan volgen maar er is ook een mobiele app voor.
 • Uitgebreide NFT Cursus. Je krijgt levenslang toegang tot maar liefst 9 modules en 33 lessen en deze lessen zijn gelukkig niet zoals sommige maar paar minuten, ze zijn allemaal rond de 10 tot 30 minuten per stuk.
 • Uitgebreide en actieve Community. Je krijgt toegang tot een actieve community en dat heeft te maken dat al 675 mensen deze cursus hebben gekocht. Daarnaast is Lisanne Drost zeer actief en is ze altijd bereik om vragen te beantwoorden en denkt ze met je mee.
 • Lisanne Drost weet ontzettend veel. Ik wil zeker niet zeggen dat dit een NFT cursus door een vrouw voor vrouwen is, maar Lisanne laat zeker zien hoeveel kennis ze heeft en brengt dit ontzettend goed over.
 • NFT Strategie die je zo kan overnemen. Lisanne heeft een 6-W methode ontwikkeld die je zo kan overnemen en kan toepassen. Je leert hier precies waar je NFT’s kunt vinden, wanneer je ze moet kopen en uiteraard hoe je winst moet pakken.

Wat zijn de nadelen van de NFTwegwijs Stoomcursus?

Persoonlijk vind ik dit echt een topcursus en heb ik maar 1 nadeel kunnen ontdekken.

 • Lisanne Drost komt zelf niet veel in beeld. Je wisselt vaak stuk theorie met sheets af met praktijk waar je mee kijkt met het beeldscherm van Lisanne, daardoor zie je haar eigenlijk nooit in beeld. Dit kan als iets minder persoonlijk aanvoelen.

Hoeveel kost de NFT Stoomcursus van NFTwegwijs?

Waar het soms lijkt alsof cursussen constant duurder aan het worden zijn, heeft Lisanne Drost gelukkig een mooie introductieprijs van 447 euro inclusief btw. Daarmee krijg je levenslang toegang en verschillende bonussen.

Mocht je nog twijfelen, dan kan je ook zeker haar gratis NFT Startersgids downloaden.


#3. Moosty’s NFT Cursus van Maarten Oostland

Soort cursus: Online videotraining, daarnaast krijg je ook toegang tot een Moosty Community vol met gelijkgestemde. Lees eventueel deze review over de Moosty’s NFT cursus.
De ontwikkelaar: Maarten Oostland van Moosty.nl
Prijs: Introductieprijs van 247 euro of doe eerst zijn Gratis NFT Cursus voor een goede indruk!

Op deze foto zie je Moosty's NFT Cursus, mijn nummer #1 van beste NFT cursus

In deze NFT cursus krijg je les van niemand minder dan Maarten Oostland, Maarten is zeker geen onbekende en is bijvoorbeeld 1 van de oprichters van de bekende crypto cursus met de naam Cryptocommunity.

Maarten heeft daarna nog enkele trainingen gemaakt op het gebied van mindset dus met zijn kennis zit het wel goed aangezien bijvoorbeeld crypto ook veel weg heeft van NFT’s.

Maarten Oostland van Moosty gaat je in maar liefst 10 modules en 35 lessen alles leren over wat NFT’s zijn, hoe je ze kunt kopen en verkopen. Hoe het flippen van NFT’s werkt of dat je ze in je wallet wilt houden en gebruik wilt maken van staken.

Je krijgt levenslang toegang tot zijn cursus en het is dus echt een éénmalige aanschaf. Omdat de NFT markt nog erg nieuw is zal Maarten op wekelijkse basis nieuwe lessen blijven toevoegen, dat is dan ook de reden dat je nu kunt beginnen voor een introductieprijs van 247 euro.

Naast deze uitgebreide cursus krijg je ook toegang tot zijn (besloten) Moosty Community op Discord, hier zit je met allemaal gelijkgestemde en kan je dus al je vragen stellen. Daarnaast worden er ook successen gedeeld door andere en je hebt een gezellige chat.

Ook krijg je toegang tot het kanaal waar Maarten Oostland zijn eigen succesvolle flips met je deelt en hier leer je dus ontzettend veel van.

Leuk feitje wel is dat Mitchel van Duuren ook de NFT Secrets van Mitchel van Duuren heeft gedaan.


Wat zijn de voordelen van Moosty’s NFT Cursus?

 • Uitgebreide leeromgeving. Je krijgt toegang tot een zeer uitgebreide cursus omgeving waarin je de lessen volledig in eigen tempo kan volgen. Momenteel zijn er al 10 hoofstukken en 35 lessen maar er komen er op wekelijkse basis zelfs nog meer bij.
 • Uitgebreide Community. Naast een uitgebreide NFT cursus krijg je er ook een uitgebreide NFT Community bij, hier zit je met heel veel gelijkgestemde die ook bezig zijn met NFT’s en kan je al je vragen stellen, successen lezen of delen en vooral ook zien wat voor resultaten Maarten Oostland heeft.
 • Zeer geschikt voor beginners. Maarten Oostland weet ontzettend veel te vertellen of NFT’s maar neemt je echt mee in het proces en verteld alles ontzettend duidelijk waar je niet veel tijd nodig hebt om te beginnen met het in de praktijk brengen.
 • Maarten Oostland is zeer ervaren. Je krijgt les van Maarten die in het verleden al een succesvolle NFT flip heeft gehad met 22.000 euro winst en daar kan je dus ontzettend veel van leren. Daarnaast houdt hij niks verborgen en deelt hij zijn eigen strategie die je zo kan overnemen.
 • Succesvolle NFT Strategie die je zo kan overnemen. Doordat Maarten al enige tijd bezig is op de NFT markt kan jij zo zijn strategie overnemen, daarnaast krijg je toegang tot een checklist zodat je precies weet waar je op moet letten met het doen van onderzoek naar NFT’s.
 • Levenslang toegang. Je krijgt levenslang toegang tot de cursus en updates en daardoor een éénmalige aanschaf, daarnaast begin je al voor slechts 247 euro.

Wat zijn de nadelen van Moosty’s NFT Cursus?

 • NFT markt is nog erg nieuw. Doordat de NFT markt nog erg nieuw is kan het soms zijn dat er nog geen antwoord op bepaalde vragen is, dit is dan ook de reden dat deze NFT cursus nog nieuwe lessen krijgt op wekelijkse basis.
 • Community is nog rustig. Kijken we naar het mensen wat momenteel online is, dan zien we dat nu om 19:14 er 6 mensen online zijn bij Moosty en 83 mensen bij NFT Secrets. Dit is zeker iets om eventueel rekening mee te houden als je behoefte hebt aan een actieve Community. Komen uiteraard steeds meer mensen bij maar dat kan enige tijd duren.
 • NFT cursus is nog erg nieuw. Doordat de NFT cursus nog erg nieuw is moet de Moosty Community nog actiever gaan worden, dit zal in de loop van tijd alleen maar meer en meer gaan worden.

Moosty’s NFT Cursus Review [VIDEO]

Hier ben ik momenteel nog bezig met mijn Moosty´s NFT cursus Review en video, daarom kan ik het zeker aanraden om onderstaande video te kijken die je een goed inzicht geeft in wat je allemaal krijgt, en wat de voor- en nadelen zijn.

Of doe nu zijn Gratis NFT Cursus!


Wat kost Moosty’s NFT Cursus?

Maarten Oostland wil dat het voor iedereen mogelijk is om te starten met het succesvol flippen van NFT’s en dat is de reden dat jij al kan beginnen voor een scherpe introductieprijs van 247 euro. Wel moet je er rekening mee houden dat het mogelijk is dat deze prijs op een gegeven moment omhooggaat aangezien je heel veel kennis krijgt.

Wil je meer weten over de NFT cursus van Moosty? Check dan vooral deze Moosty’s NFT Cursus Review. Wil je liever Maarten Oostland iets beter leren kennen, hij heeft een Gratis NFT Cursus gemaakt met de nodige tips.


#4. NFT Alpha van Jia Ruan

Soort cursus: Discord Community met gelijkstemde inclusief NFT Signals van interessante projecten met daarnaast een Online videotraining.
De ontwikkelaar: Jia Ruan
Prijs3 maanden voor 247 euro, daarnaast ook de opties 6 maanden voor 400 euro en 12 maanden voor 750 euro.

Op deze foto zie je NFT Alpha, mijn #3 van beste nft cursus

Jia Ruan is al enige tijd een bekende in de ondernemerswereld, hij heeft vele verschillende cursussen uitgebracht met zijn bedrijf Unstoppable en zijn BOL Masterclass was verreweg de populairste. Duizenden mensen hebben deze cursus gedaan in de loop van jaren.

Tegenwoordig woont en werkt Jia vanuit Bali en heeft hij naast een Consulting bedrijf ook een NFT Cursus uitgebracht omdat hij hier al maanden mee bezig is. Zijn doel is altijd om andere mensen te helpen naar financiële vrijheid.

Tijdens zijn NFT Alpha cursus krijg je toegang tot een zeer actieve Discord community waar je 24/7 persoonlijke gesprekken kan hebben met gelijkstemde en daarnaast ook NFT experts. Hier zitten momenteel meer dan 300 actieve en betalende leden van dit abonnement dus dat zegt wel iets over de waarde die je gaat krijgen.

Daarnaast doet Jia met zijn traject iets unieks en dat is dat je Signals gaat krijgen waar zijn team onderzoek naar doet wat eventueel de beste projecten kunnen zijn zodat jij alleen nog maar in de beste projecten hoeft te starten.

Waar het eerst alleen een Discord community was, is er sinds kort ook een NFT cursus aan toegevoegd waarin je ook leert een goede basis te leggen op het gebied van NFT´s.


Wat zijn de voordelen van NFT Alpha?

 • Toegang tot een zeer actieve community: Een community maakt of kraakt een product naar mijn mening, daarom is het extra fijn dat er al meer dan 300 leden in deze discord community zitten waar je constant vragen kan stellen of successen ziet van andere gelijkgestemde.
 • Veel experts: Jia Ruan is zeker niet de enige expert die aanwezig is. Je krijgt toegang tot een heel team van NFT experts.
 • Inclusief Signals: Mocht je NFT alpha starten dan hoef je een stuk minder onderzoek zelf te doen want je krijgt dan ook toegang tot NFT signals waarbij het onderzoek al gedaan is en wat de allerbeste projecten zijn. Deze projecten zorgen ervoor dat je de abonnementsprijs er snel uit hebt.
 • Aparte NFT cursus: Sinds kort krijg je ook toegang tot een NFT cursus, hiermee ga je een goede basis leggen. Hij is overigens niet zo uitgebreid als mijn #1 en #2.

Wat zijn de nadelen van NFT Alpha?

 • Abonnement: Jia Ruan wil maximale waarde bieden en dat is de reden dat hij heeft gekozen voor een abonnement vorm. Met meer dan 300 actieve leden zegt wel genoeg hoeveel waarde je gaat krijgen. Je kan uiteindelijk kiezen tussen een 3, 6 of 12 maanden optie.

Wat kost NFT Alpha?

Als je een kijkje neemt op de actiepagina van Jia Ruan dan heb je de volgende 3 opties:

 • 3 maanden voor 247 euro (omgerekend 82,33 per maand)
 • Of 6 maanden voor 400 euro (omgerekend 66,67 per maand)
 • 12 maanden voor 750 euro (omgerekend 62,50 per maand)

Opzeggen kan uiteraard elk moment en dat is dan ook te doen in de periode waarin je hebt gekozen.


Conclusie: welke NFT cursus kopen?

Uiteindelijk zal jij de beslissing moeten maken met de informatie die ik je heb gegeven in deze blog. Hier heb ik eigenlijk alles geleerd uit deze 2 NFT cursussen maar weet dat NFT Mastery van Corné Marchand ook bestaat maar die heb ik zelf niet gevolgd.

Naar mijn mening is er niet echt een Beste NFT cursus en vullen ze elkaar erg goed aan. Hieronder daarom mijn conclusie:

Beste NFT Cursus voor beginners

Ben je echt nog een totale leek in de wereld van crypto’s en NFT’s en vind je duidelijke video’s wel erg fijn, dan raad ik NFTwegwijs Stoomcursus aan omdat deze naar mijn mening het meeste geschikt is voor beginners!

Lisanne Drost gaat je echt duidelijk in aparte lessen uitleggen wat NFT’s zijn, voorbeelden van succesvolle NFT’s en bijvoorbeeld veel gebruikte termen. Dit is naar mijn mening net allemaal iets duidelijker te snappen.

Daarnaast neemt Lisanne je ook stap voor stap mee in het proces en de acties die komen kijken bij het kopen en verkopen van NFT’s en is ze zeer actief in de community.

Wacht dus niet langer en begin al voor de introductieprijs van 447 euro en download eerst haar gratis NFT Startersgids.


Beste NFT cursus voor de iets meer ervaren beginner of ervaren traders

Heb je zelf al wat meer feeling met bijvoorbeeld crypto, dan raad ik je NFT Secrets aan van Mitchel van Duuren te volgen. Je krijgt zoveel waardevolle informatie waar je echt gelijk iets mee kan en je gaat net iets meer de diepte in dan Moosty’s NFT Cursus.

Daarnaast heeft Maarten Oostland deze cursus ook eerst gedaan dus dat zegt wel iets dat het met de kennis van Mitchel van Duuren wel goed zit en dat deze cursus ook zeker wel geschikt is voor beginners.

Ook weet Mitchel je goed aan te sporen om gelijk actie te ondernemen en deelt hij zijn exacte strategie die hij gebruikt bij het doen van onderzoek en wat kan leiden door het doen van succesvolle NFT flips.

Daarnaast doordat er al zoveel mensen deze NFT cursus hebben gekocht krijg je ook toegang tot een zeer drukke en actieve discord Community.

Ook deze NFT cursus kan je al doen voor een scherpe prijs van 497 euro. Daarnaast heeft Mitchel van Duuren ook een professionele gratis NFT Training die zeker het bekijken waard is.

Ben je op zoek naar iets meer basis en veel persoonlijke betrokkenheid, dan raad ik je de NFT Stoomcursus van NFTwegwijs aan!


Of start alvast met het kopen van NFT coins op Bitvavo

Daarnaast kan je nu al via Bitvavo NFT coins kopen zoals Solana (SOL). Heb je nog geen account? Maak die dan nu aan en betaal over de eerste 1000 euro geen transactiekosten!

Plaats een reactie