In 10 stappen succesvol beleggen Review van Harm van Wijk (2021) + Ervaringen

Eerste stappen zetten in succesvol beleggen? Lees dan nu deze 10 stappen met Harm van Wijk!

Wil jij graag jouw leven over een andere boeg gooien? Kies je ervoor om liever niet meer voor een baas van 9 tot 5 te hoeven werken? Wil je in plaats daarvan juist jouw eigen geld gaan maken en dit geld voor jezelf laten werken? Dan is het mogelijk interessant om te beleggen. Of beter gezegd: om succesvol te beleggen.

Als je wilt gaan beleggen, heb je hier wel specifieke kennis voor nodig. Om welke kennis dat precies gaat, bespreek ik graag in deze review. In deze In 10 stappen succesvol beleggen review van Harm van Wijk zoom ik namelijk in op een interessant onlinepakket. Een onlinepakket waarmee je alle benodigde kennis omtrent het beleggen in aandelen op kunt doen!

Ken je Harm van Wijk nog niet? Download dan zijn gratis e-book waarin je leert hoe je binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert.


Inhoudsopgave


Wat is het pakket In 10 stappen succesvol beleggen precies?

Heb jij interesse om te gaan beleggen? Wil je op die manier jouw vermogen uit zien te bouwen? En wil je ondertussen ook nog jouw vermogen door de jaren heen verder uitbouwen? Dankzij het rente-op-rente effect is hét zeker interessant om te starten met beleggen.

Voordat je met beleggen kunt starten, moet je wel de nodige kennis op gaan doen. Met dank aan het In 10 stappen succesvol beleggen pakket kun je al deze kennis op gaan doen.

Als dit bij jou als muziek in de oren klinkt, moet je wel een keuze maken. Bij In 10 stappen succesvol beleggen heb je namelijk de keus uit twee varianten:

 • Een gratis e-book: in dit e-book vind je alle informatie over het beleggen op de beurs zonder daarbij al te veel risico te lopen.
 • Een compleet pakket: in dit pakket vind je onder meer een uitgebreide cursus, maar ook een fysiek boek. Dit pakket kun je eigenlijk zien als een uitbreiding op het hierboven genoemde e-book.

Via via heb ik begrepen dat veel mensen het als volgt doen: zij bestellen eerst het gratis e-book en bestellen vervolgens het pakket. Wat hier het voordeel van is? Dat je eerst kennis kunt maken met dit e-book én ook met de ontwikkelaar van dit gehele pakket. Over die ontwikkelaar vertel ik je graag meer in deze In 10 stappen succesvol beleggen review.

Overigens is het zo dat je sowieso het e-book nu eerst moet downloaden. Pas nadat je het e-book gedownload hebt, kun je ook de rest van het pakket aanschaffen. Het succes van dit pakket valt of staat dan ook met het e-book; een gedurfde beslissing van de ontwikkelaar van dit pakket.

In onderstaande In 10 stappen succesvol beleggen video review neem ik je kort mee door dit uitgebreide programma van Harm van Wijk.

Of doe zijn gratis beleggen training


Wie is Harm van Wijk?

In mijn ogen is het van belang om goed naar de ontwikkelaar van een dergelijk onlinepakket te kijken. Dit geeft namelijk een hoop informatie over de beweegredenen, over de expertise en ook al over de inhoud van een dergelijk pakket.

Gelukkig hoefde ik niet al te lang te zoeken naar de naam van de ontwikkelaar van dit pakket. Integendeel zelfs. Als je op de website van dit pakket een kijkje neemt, zie je direct een bekende man naar voren komen: Harm van Wijk.

Harm van Wijk is de ontwikkelaar van het In 10 stappen succesvol beleggen pakket. Daarnaast is hij ook de schrijver van het e-book dat je gratis kunt downloaden via zijn website.

Waarom Harm van Wijk dit pakket ontwikkeld heeft? Dat komt puur doordat hij graag andere mensen wil helpen. Hij helpt graag andere mensen om hun financiële doelen te behalen; dit is iets wat hij al geruime tijd met zijn onderneming Beleggen.com doet.

Met dit uitgebreide pakket wil hij je nu nóg meer helpen om een vermogen op te gaan bouwen.

Op deze foto zie je Harm van Wijk, de bedenker van het pakket In 10 stappen succesvol beleggen
Harm van Wijk

Wie is Harm van Wijk nou precies? Nou, hij is een ervaren belegger in de wereld van onder meer aandelen en cryptocurrency. Zo heeft hij al meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van aandelen. Eerst startte hij als een ‘normale’ bankier, maar hij wist zichzelf al snel op te werken. Zo wist hij hoge functies bij meerdere banken te bekleden en wist hij ook één van de hoogste bazen van de Financiële Telegraaf te worden.

Enige tijd geleden besloot hij om het over een andere boeg te gooien. Hij wilde graag zelfstandig gaan ondernemen in plaats van voor een baas te werken. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in zijn eigen bedrijf; Beleggen.com. Met zijn eigen bedrijf biedt hij meerdere onlinediensten en producten aan, waaronder dit uitgebreide pakket dus.

Daarnaast heeft hij de Trading Navigator Methode ontwikkeld over Beleggen in aandelen en opties en sinds kort de populaire crypto cursus X10 met Crypto waarin je de inzet van je cryptomunten gaat vertienvoudigen.


Wat vind ik van Harm van Wijk?

Over Harm van Wijk kan ik echt met geen enkel kwaad woord spreken. In mijn ogen is hij namelijk vakkundig, betrouwbaar, ervaren en onwijs sympathiek. Met name dat laatste heb ik gemerkt tijdens ons onderlinge contact. Hij is lekker down to earth, hij voelt zichzelf zeker niet beter dan andere mensen en hij staat graag voor andere mensen klaar. Klaar om mensen te helpen.

Ook over zijn betrouwbaarheid hoef je je geen zorgen te maken. Harm van Wijk heeft namelijk in de loop der jaren bewezen dat hij voor 100% te vertrouwen is. Dat zie je ook direct als je op zijn website een kijkje neemt. Op zijn website stelt hij zich netjes voor, zie je een foto van hem en zie je ook veel positieve beoordelingen naar voren komen.

Op het gebied van transparantie heb ik ook niks aan te merken. Je kunt online bijvoorbeeld alle gegevens over zijn bedrijf vinden, terwijl hij dus ook met foto’s afgebeeld staat op zijn website. Al met al ben ik echt lovend over Harm van Wijk. In mijn ogen is hij absoluut de juiste persoon voor het ontwikkelen van een dergelijk pakket. Als iemand verstand van het beleggen in aandelen heeft, is het Harm van Wijk namelijk wel!

Daarnaast heeft Harm van Wijk al veel positieve ervaringen en weet dus zeker waar hij over praat.

Op deze foto zie je allemaal Harm van Wijk van beleggen.com ervaringen van andere klanten

Waar bestaat het In 10 stappen succesvol beleggen pakket uit?

Zo, je weet nu precies wie dit pakket ontwikkeld heeft. Ook heb je al in de kort kennis kunnen maken met dit pakket, maar het is nu de hoogste tijd om nader op dit pakket in te zoomen. Dit doe ik aan de hand van een uitgebreide beschrijving van alle onderdelen van dit pakket.

Tegen verzendkosten

Harm van Wijk heeft ervoor gekozen dat je dit boek al in huis hebt tegen alleen de verzendkosten van €6,95.

Over dit boek ben ik in ieder geval erg te spreken. Het boek is vrij uitgebreid, terwijl het boek wel echt volledig gratis is. Ook leest het boek lekker weg, kent het boek fijne illustraties en is de inhoud van het boek goed te begrijpen. Wat mij betreft heeft Harm van Wijk prima werk afgeleverd met dit interessante boek over het beleggen in aandelen.

Het boek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’ + audioboek

Heb je het e-book doorgenomen? Dan kun je besluiten om je definitief aan te melden voor het pakket In 10 stappen succesvol beleggen. Als je dat gedaan hebt, krijg je direct nóg twee extra boeken opgestuurd: één fysiek boek en één audio boek.

Door deze boeken extra te leveren, hoopt Harm van Wijk het voor iedereen aangenaam te maken. Als je een liefhebber van een fysiek boek bent, komt het meegeleverde fysieke boek perfect uit. Dat geldt ook voor het audio boek dat je meegeleverd krijgt.

Ook over deze boeken ben ik behoorlijk lovend. Het is simpelweg onwijs handig dat Harm van Wijk ook deze twee boeken meelevert. Hij doet er alles aan om andere mensen te helpen en dat blijkt ook uit de inhoud van dit pakket!

Alle opnames van interviews

In het recente verleden is Harm van Wijk veel gesprekken aangegaan met experts. Al deze gesprekken heeft hij opgenomen en stelt hij nu beschikbaar in dit pakket.

In deze gesprekken hoor je succesvolle experts aan het woord. Dit zijn stuk voor stuk experts die veel geld verdiend hebben met het beleggen in aandelen. Zij weten dan ook precies hoe je hier veel geld mee kunt verdienen, waar je rekening mee moet houden en wat je vooral níet moet doen. Als je een beginnende belegger bent, kun je in ieder geval vrij veel leren van deze opnames van de interviews.


De onlinetraining ‘In 10 stappen succesvol beleggen’

Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog toegang tot een speciale onlinetraining. Deze onlinetraining ligt eigenlijk volledig in de lijn van het boek, maar is dan een stuk uitgebreider.

Op deze foto zie je de online omgeving van de De onlinetraining ‘In 10 stappen succesvol beleggen’

Voor het overzicht heb ik de 10 verschillende stappen/modules even voor je op een rijtje gezet:

 • Stap 1: Formuleer je doel
 • Stap 2: Zorg voor een succesvolle mindset
 • Stap 3: Vergroot je kennis op het gebied van beleggen
 • Stap 4: Kies een kansrijke markt
 • Stap 5: Filter de kansrijke aandelen
 • Stap 6: Selecteer het instrument
 • Stap 7: Kies de strategie die bij je past
 • Stap 8: Gebruik money management
 • Stap 9: Bepaal vooraf wanneer te verkopen
 • Stap 10: Registreer en evalueer elke transactie

Stap 1: Formuleer je doel

Voordat je met het beleggen in aandelen kunt starten, is het aan te raden om jouw doelen te formuleren. In deze stap legt Harm van Wijk uit hoe je dit doel kunt bepalen, waar je rekening mee moet houden en hoe je discipline bij jezelf op kunt wekken. Als je voldoende motivatie en discipline hebt, is de kans op succesvol beleggen in ieder geval alweer een stuk groter. In mijn ogen is dit in ieder geval een prima start van deze onlinetraining.


Stap 2: Zorg voor een succesvolle mindset

Net zoals veel andere digitale ondernemers gelooft Harm ook heilig in een goede mindset. In deze tweede stap worden ook dan alle pijlen gericht op het verkrijgen van een succesvolle mindset.

Volgens Harm van Wijk is het noodzakelijk om een 100k mindset te hebben. Dit is een mindset waarbij je naar het hoogst haalbare streeft en waarbij je nooit en te nimmer opgeeft. Ongeacht welke resultaten je op dit moment boekt, is het van belang dat je naar de toekomst blijft kijken. Op een positieve manier met de juiste mindset.


Stap 3: Vergroot je kennis op het gebied van beleggen

In deze derde stap gaat Harm van Wijk eigenlijk voor het eerst diep op de materie in. In deze stap ga je namelijk veel leren van Harm van Wijk over de wereld van beleggen. Daarbij deelt hij topfilms over dit onderwerp, maar ook interessante documentaires over beleggen. Verder deelt Harm van Wijk ook nog enkele van zijn eigen e-books en trainingen in deze stap.

Naar mijn mening is dit één van de belangrijkste stappen binnen deze onlinetraining. Eigenlijk kun je deze stap zien als een voorbode voor zijn Trading Navigator Methode cursus; die cursus is nóg veel uitgebreider.

Hieronder zie je bijvoorbeeld week 1 van de zojuist genoemde cursus.

Op deze afbeelding zie je de Trading Nagigator Methode van Harm van Wijk

Stap 4: Kies een kansrijke markt

Vervolgens neemt Harm van Wijk je mee in de wondere wereld van beleggen en investeren. Zo geeft hij aan dat dit risico’s met zich meebrengt, maar ook bijzonder veel kansen met zich meebrengt.

In deze stap bespreekt Harm verder onder meer wat groeiaandelen zijn, wat waarde aandelen zijn, wat goedkope aandelen zijn en wat dure aandelen zijn. Verder krijg je in deze stap nog een hele belangrijke tip: spreid het risico en ga nooit voor 1 investering.


Stap 5: Filter de kansrijke aandelen

Wil je in aandelen beleggen? Dan weet je op voorhand al dat je uit behoorlijk veel varianten kunt kiezen. In deze stap legt Harm van Wijk uit hoe je de kansrijke aandelen kunt filteren. In mijn ogen krijg je in deze stap echt enkele handige tips.

Zo raadt Harm bijvoorbeeld aan om het spoor van succesvolle beleggers te volgen. Die beleggers weten veelal een flink rendement te behalen, waar jij dus op mee kunt liften.

Op deze foto zie je stap 5 van de In 10 stappen succesvol beleggen pakket
Stap 5: Filter de kansrijke aandelen

Stap 6: Selecteer het instrument

In de zesde stap bespreekt Harm van Wijk eigenlijk hoe je kunt beleggen in aandelen. Zo bespreekt hij in deze stap verschillende instrumenten, maar geeft hij ook aan hoe je een flink rendement kunt behalen.

Van deze stap heb ik vooral één ding geleerd: de hoogte van het startkapitaal maakt niet uit. Uiteindelijk draait alles om het rendement dat je weet te behalen.


Stap 7: Kies de strategie die bij je past

Ben je van plan om als een kip zonder kop te beleggen in aandelen? Dan kun je op voorhand er al van uit gaan dat je jouw inleg kwijtraakt.

In deze zevende stap bespreekt Harm van Wijk dan ook het belang van een strategie. Bovendien laat hij je kennis maken met verschillende soorten strategieën. Erg leerzaam wat mij betreft!

Op deze foto zie je Stap 7: Kies de strategie die bij je past van de In 10 stappen succesvol beleggen pakket

Stap 8: Gebruik money management

In de achtste stap staat de term ‘Money Management’ volledig centraal. Harm van Wijk legt uit hoe je jouw beleggingen kunt controleren, waardoor je een verkeerde trade moeiteloos op kunt vangen.

Ook bespreekt Harm wat de ‘stop loss’ is en hoe je dit in jouw voordeel toe kunt gaan passen.


Stap 9: Bepaal vooraf wanneer te verkopen

Uiteraard ga je niet zomaar starten met het beleggen in aandelen. Nee, dit doe je hoogstwaarschijnlijk omdat je (veel) geld wilt verdienen. In deze stap ga je leren dat het echter belangrijk is om af en toe genoegen te nemen met de winst die je behaald hebt.

Volgens Harm van Wijk is het daarbij aan te raden om vooraf te bepalen wanneer je de aandelen gaat verkopen. Komt de koers van het aandeel op de door jou vastgestelde verkoopprijs? Verkoop de aandelen dan direct en pak je winst. Dat is eigenlijk het onderwerp dat centraal staat in deze stap.


Stap 10: Registreer en evalueer elke transactie

Tot slot gaat Harm van Wijk je ook nog leren wat het belang van registratie en evaluatie is. Door alle geplaatste trades goed te analyseren/evalueren, kun je alleen maar meer en meer gaan leren. De kans dat je hierdoor louter goede trades gaat plaatsen, is ook weer een stukje groter geworden.

Al met al een waardige afsluiter van deze onlinetraining.


Wat vind ik van de onlinetraining?

Over de onlinetraining van In 10 stappen succesvol beleggen ben ik behoorlijk te spreken. Deze training is uitgebreid, is van een hoog niveau, sluit perfect aan op de werkelijkheid en kent interessante invalshoeken. Dat laatste is met name te danken aan de kennis en expertise van Harm van Wijk.

Persoonlijk vond ik de onlinetraining ook erg leuk om te volgen. Harm legt de ingewikkelde termen goed uit, terwijl ook de opbouw van de training logisch en goed te noemen is. Wat mij betreft is deze onlinetraining een ware aanrader voor mensen die graag willen starten met het beleggen in aandelen.

Zie je dat nog niet helemaal zitten? Dan kun je ook nog de gratis beleggen training van Harm van Wijk volgen. Met die training kun je gratis kennis maken met de wondere wereld van het beleggen in aandelen. Mogelijk heb je daarna direct interesse om je voor dit uitgebreide pakket aan te melden!


Voor wie is het In 10 stappen succesvol beleggen pakket geschikt?

Is dit pakket van Harm van Wijk nou voor iedereen geschikt? Ik ben van mening dat dit niet het geval is. Alleen als je echt voldoende motivatie/discipline hebt, is dit pakket voor jou geschikt.

Het doorlezen van het boek en het volgen van de onlinetraining vraagt om de nodige tijd. Alleen als je bereid bent om die tijd te investeren, kun je de gewenste kennis op gaan doen. Voldoende reden dus om je direct voor dit pakket aan te melden, indien je gemotiveerd en gedisciplineerd bent.


Welke bonussen krijg je meegeleverd?

Harm van Wijk kennende heeft hij bij dit pakket ook weer voor meerdere bonussen gezorgd. Nou, dat klopt inderdaad. Als je je voor dit pakket aanmeldt, krijg je meerdere pdf’s meegeleverd. Dit zijn stuk voor stuk leerzame pdf’s en sluiten perfect aan op de inhoud van het boek en de onlinetraining. Ik heb even de vijf pdf’s overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

Op deze foto zie je de bonus e-book 7 geheimen voor succesvol beleggen van de In 10 stappen succesvol beleggen pakket
cover: 7 geheimen voor succesvol beleggen

Wat zijn de voor- en nadelen van dit pakket?

Het mag duidelijk zijn; persoonlijk ben ik behoorlijk te spreken over dit pakket. Maar, wat zijn nou de belangrijkste voor- en nadelen van dit pakket? Ik heb even al mijn persoonlijke bevindingen voor je op een rijtje gezet:

De belangrijkste voordelen:

 • Het boek en de onlinetraining zijn opgebouwd aan de hand van een duidelijk stappenplan. Dit stappenplan geeft echt direct de juiste richting voor jou aan.
 • Het boek is volledig gratis en je betaald alleen de verzendkosten, terwijl de rest van het pakket ook behoorlijk betaalbaar is.
 • Aan alles merk je dat dit pakket samengesteld is door een ware expert. Ik ben ervan overtuigd dat je onwijs veel van Harm van Wijk kunt leren.
 • Het gehele pakket is relatief makkelijk te begrijpen. Harm weet namelijk zelfs de meest ingewikkelde termen op een relatief simpele manier uit te leggen.
 • Het gehele pakket is uitgebreid. Een typerend voorbeeld daarvan is het feit dat je een e-book, een fysiek boek én een audioboek geleverd krijgt.

De belangrijkste nadelen:

 • Dit pakket is echt gericht op de beginner. Als je meer de diepte in wilt, kun je beter een andere cursus volgen. In dat geval is mogelijk de Trading Navigator Methode cursus van Harm van Wijk voor jou interessant.

Wat kost dit pakket?

Heb je interesse om met dit pakket van Harm van Wijk aan de slag te gaan? Begrijpelijk! Indien je dit graag wilt doen, betaal je alleen de verzendkosten van €6,95. Je kan ervoor kiezen om tegen een meerprijs van slechts 17 euro het gehele online er ook bij te krijgen.

Over de prijs ben ik echt heel erg te spreken. In mijn ogen is het bedrag van 6,95 euro een koopje te noemen. Als je op de juiste manier in aandelen gaat beleggen, heb je dit immers binnen de kortste keren weer terugverdiend.


Garantie

Tevens krijg je van Harm van Wijk nog een garantieperiode van 30 dagen aangeboden. Binnen deze termijn kun je jouw volledige aankoopbedrag retour vragen. Een prima zaak wat mij betreft!


In 10 stappen succesvol beleggen review conclusie

Al met al kan ik het In 10 stappen succesvol beleggen pakket van harte aanraden. Dit pakket is uitgebreid, is van een hoog niveau, is leuk om te volgen en is ook nog eens betaalbaar te noemen.

Zeker als je nog niet al te veel kennis hebt, is dit het beste pakket. Je maakt op een laagdrempelige en leuke manier kennis met de wereld van het beleggen in aandelen. Vervolgens kun je geld gaan verdienen! Meld je direct aan voor een bedrag van slechts 6,95 euro en laat je verrassen.

Je gaat géén spijt krijgen van jouw keuze; Harm van Wijk heeft wederom een interessant pakket op de markt weten te brengen!  

In 10 stappen succesvol beleggen

6,95
9.2

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.5/10

Pluspunten

 • Het e-book is volledig gratis, terwijl de rest van het pakket ook behoorlijk betaalbaar is.
 • Harm van Wijk heeft meer dan 30 jaar ervaring in beleggen en daar krijg jij les van
 • Het gehele pakket is relatief makkelijk te begrijpen. Harm weet namelijk zelfs de meest ingewikkelde termen op een relatief simpele manier uit te leggen.
 • Het gehele pakket is uitgebreid. Een typerend voorbeeld daarvan is het feit dat je een e-book, een fysiek boek én een audioboek geleverd krijgt.
 • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Dit pakket is meer gericht op de beginner, raad hierna echt zijn Trading Navigator Methode cursus aan
 • Beleggen blijft altijd een risico (los van cursus)

Plaats een reactie