In welke cryptomunt kan ik het beste investeren in 2021?

In welke cryptomunt kan ik het beste investeren in 2021 en gaat wellicht stijgen?

Slapend rijk worden; dat is toch iets waar iedereen van droomt? Wist je dat deze droom min of meer binnen handbereik is? Het is namelijk een feit dat je met de cryptocurrency echt heel veel geld kunt verdienen. Als je met dank aan de digitale munteenheden miljonair zou worden, zou je absoluut niet de enige zijn. Nee, al redelijk wat mensen zijn je in dat geval al voorgegaan; zij genieten op dit moment van financiële vrijheid. Maar, in welke cryptomunt kun jij nou het beste investeren om óók van financiële vrijheid te genieten? Ik vertel het je in dit artikel.

In dit artikel bespreek ik enkele van de beste cryptomunten van dit moment. Zo bespreek ik welke cryptomunten veel potentie hebben en in welke munten je mogelijk het beste direct kunt investeren. Door mijn ‘tips’ op te volgen, kun je wellicht binnenkort ook van financiële vrijheid genieten. Nooit meer hoeven te werken, hoe top zou dat zijn?

Disclaimer: dit artikel dient puur ter informatie en ter inspiratie. Je kunt dit artikel dan ook niet zien als een financieel adviseer. Ik wil je alleen maar kennis laten maken met verschillende cryptocurrencies, waar meerdere experts over te spreken zijn. Daarbij wil ik je wijzen op het feit dat er in de wereld van cryptocurrency geen zekerheden bestaan. Niet alle trades die je plaatst, leveren uiteindelijk het gewenste resultaat op. Beleg daarom alleen met geld dat je echt kunt missen en investeer met beleid. Neem het bovendien echt serieus, aangezien je met de digitale munten ook binnen de kortste keren jouw geld kwijt kunt raken.


Inhoudsopgave


Hoe werken cryptomunten precies?

Heb je interesse om in cryptomunten te investeren? En wil je met de cryptomunten graag veel geld gaan verdienen? Dan is het goed om te weten wat de cryptomunten precies zijn. Om de werking van deze munten uit te kunnen leggen, kijk ik eerst even naar de blockchaintechnologie.

De blockchaintechnologie kun je eigenlijk zien als een digitale database. Een digitale database waarin alle transacties verwerkt volledig; snel en volledig anoniem. Nadat deze transacties verwerkt zijn, is er in de database niks meer te vinden over deze transactie. Alleen het feit dat er een transactie is geweest, maar bijvoorbeeld geen bedragen of namen.

Om van deze technologie gebruik te kunnen maken, is er uiteraard wel een geldig betaalmiddel nodig. Nou, dat is precies waar de cryptomunten hun meerwaarde bij bieden. Als je bijvoorbeeld een betaling met een Bitcoin wilt doen, kun je dit gemakkelijk via de blockchaintechnologie doen. De transactie wordt direct verwerkt en is ook volledig anoniem.

Hoe deze cryptomunten en blockchaintechnologie ooit ontstaan zijn? Nou, daar is eigenlijk een hoop onduidelijkheid over. In 2008 verscheen op internet opeens een manifest (online bestand) over deze gehele technologie. Dit manifest was ondertekend door Satoshi Nakamoto, maar dat is niet de naam van een echt persoon. Het is een zogeheten pseudoniem; tot op heden weet niemand wie de Bitcoin nou echt bedacht heeft.

In 2008 begon alles met de Bitcoin, maar daar is gaandeweg veel verandering in gekomen. De Bitcoin is nog steeds de grootste en meest waardevolle cryptomunt, maar er bestaan meerdere interessante munten. Dit zijn de zogeheten altcoins, waarmee je ook een hoop geld kunt verdienen.

Op deze foto zie je de cryptomunt

Als je nu in cryptocurrency wilt investeren, moet je belangrijke knopen door gaan hakken. Je hebt namelijk de keus uit honderden coins, dus in welke coin kun je dan het beste investeren? Ik probeer je met het antwoord op die vraag te helpen. Dat doe ik door je van veel informatie te verstrekken en door hieronder de meest veelbelovende cryptocoins van dit moment te bespreken.


Welke cryptomunten zijn veelbelovend?

Wil jij naar financiële vrijheid toe gaan werken? En ben je ook bereid om daar een hoop kennis voor op te doen? In dat geval is het interessant om met cryptocurrencies aan de slag te gaan. Door de juiste trades te plaatsen, kun je binnen no time veel geld verdienen. Heel veel geld zelfs.

Maar, in welke cryptomunten kun je nou het beste investeren? Ik wil je hier graag een handje mee gaan helpen. Dit doe ik door mijn persoonlijke bevindingen met je te delen. In de afgelopen jaren heb ik me namelijk nadrukkelijk bezig gehouden met de verschillende cryptocurrencies. Doordat ik me hier volledig in verdiept hebt, weet ik precies welke cryptocurrencies op dit moment veelbelovend zijn.

Wel wil ik nogmaals een disclaimer plaatsen: ik geef in dit artikel géén financieel advies. Ik deel puur mijn eigen bevindingen en wil je graag kennis laten maken met de verschillende cryptocurrencies. Als je voor één van onderstaande cryptocurrencies kiest, bestaat de kans dat je (flinke) winst gaat maken. Tegelijkertijd loop je ook het risico dat je jouw inleg – gedeeltelijk of volledig – kwijt raakt. Houd daar goed rekening mee en verdiep je zelf ook goed in de verschillende cryptocurrencies!

Wil je direct goed van start gaan? Check dan zeker even de welkomstactie die ik voor je geregeld heb bij Bitvavo. Als je je via deze link bij Bitvavo aanmeldt, hoef je over de eerste 1000 euro geen handelskosten te betalen. Dit levert je al snel een flinke besparing en een hoger rendement op. Wat wens je nog meer?


Veelbelovende cryptomunt #1: Bitcoin

Ja, ik start dit artikel met de moeder der cryptocoins. De Bitcoin werd in 2008 gelanceerd en was destijds de eerste cryptocoin. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds de meest waardevolle en meest veelbelovende cryptomunt. De koers is in de afgelopen jaren door het dak gegaan, maar ik verwacht dat het hier niet bij blijft. Nee, ik verwacht dat de koers alleen maar verder en verder gat stijgen.

Waarom ik dat denk? Dat heeft met name met de toenemende populariteit te maken. Meer en meer mensen krijgen interesse in de cryptocurrencies. Als je het over cryptocurrencies hebt, beginnen veel mensen direct over de Bitcoin. Des te meer mensen in deze digitale munt gaan investeren, des te hoger de koers gaat worden. Dat is gewoonweg één van de weinige zekerheden die je hebt.

Mijn verwachting is dat in de toekomst meer en meer mensen in deze munt gaan investeren. Bovendien verwacht ik dat meer bedrijven en overheden deze munt gaan omarmen. Als eenmaal de overheid (en banken) de Bitcoin op één of andere manier omarmen, gaat de koers echt door het dak.

Ben ik de enige die zo over de Bitcoin denk? Nee, zeker niet. Als je verschillende experts mag geloven, gaat de koers van de Bitcoin snel door de grens van 100.000 dollar heen. Sommige experts geven zelfs aan dat de koers door de grens van 400.000 dollar heen kan gaan.

Met andere woorden: het is echter interessant om nu in de Bitcoin te investeren. Als je 1 Bitcoin aan wilt schaffen, moet je met behoorlijk veel geld op de proppen komen. Gelukkig kun je ook bijvoorbeeld een 1/5e Bitcoin kopen. Aan jou de keus om te bepalen hoeveel geld je precies in de Bitcoin gaat investeren. Feit is dat het potentieel van deze cryptomunt ongekend is. Het is niet alleen de eerste digitale munt ooit, maar het is nog steeds de meest waardevolle munt. Dat gaat altijd zo blijven, vermoed ik!

Heb je direct interesse om in de Bitcoin te handelen? Dan raad ik je graag aan om de gratis Bitcoin training te volgen. Met deze training ga je leren hoe je jouw eerste Bitcoin voor 1 euro kunt kopen. Door klein te beginnen, kun je alles wat met de Bitcoin te maken heeft onder de knie krijgen. Dit levert je op termijn alleen maar meer rendement op; daar ben ik van overtuigd. Volg deze training dus en investeer direct in de Bitcoin. Op termijn ga je daar hoogstwaarschijnlijk geen spijt van krijgen.


Veelbelovende cryptomunt #2: IOTA

Als ik naar de populairste cryptocoins van dit moment kijk, staat IOTA hier tussen. Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Persoonlijk ben ik namelijk al jarenlang groot fan van deze cryptocoin. In mijn ogen is dit één van de weinige cryptocoins met een duidelijk doel. Het is niet alleen een geldig betaalmiddel in de toekomst, maar deze digitale munt biedt nog veel meer.

Zo is het een feit dat IOTA zich volledig op Internet Of Things richt. Deze vorm van automatisering gaat waarschijnlijk in de toekomst een cruciale rol spelen; deze digitale munt kan in de toekomst dus ook een cruciale rol gaan spelen. Met Internet of Things is het bijvoorbeeld mogelijk om tal van processen te automatiseren.

Doe je de koelkast open en merk je dat de melk bijna op is? Dan heeft de koelkast dit automatisch voor je door. De koelkast bestelt automatisch melk, rekent dit met IOTA af en de melk wordt vervolgens bij je thuis geleverd. In een notendop is dit één van de mogelijkheden waarvoor IOTA in de toekomst gebruikt kan worden.

Persoonlijk verwacht ik echt veel van deze digitale munt. De koers is in de afgelopen jaren flink gestegen, maar is nog steeds relatief laag. Als je bijvoorbeeld 1000 euro tot jouw beschikking hebt, kun je een flink aantal munten van IOTA kopen. Mocht de koers in de nabije toekomst stijgen, ben je spekkoper als je meerdere munten aangekocht hebt!


Veelbelovende cryptomunt #3: Ethereum

Heb je enig idee wat op dit moment de bekendste cryptomunt is? Dat is zonder enige twijfel Bitcoin. Maar, heb je ook enig idee welke munt na de Bitcoin volgt? Dat is Ethereum! Ook deze digitale munt is ongekend populair en ook van deze munt verwacht ik bijzonder veel.

Waarom? Omdat ook deze munt een daadwerkelijke meerwaarde weet te bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met Ethereum aan de slag te gaan met smart contracts. Bij een smart contract moeten beide partijen aan de voorwaarden voldoen, waarna automatisch het bedrag overgeboekt wordt. Op deze manier kunnen duidelijke afspraken gemaakt worden, waar je vervolgens niet meer onderuit kunt komen. Dit brengt met name voor in het zakenleven gigantische voordelen met zich mee.

Ook voor consumenten denk ik dat Ethereum veel te bieden heeft. Ten opzichte van de Bitcoin ligt de koers van Ethereum ook nog relatief laag, waardoor je ook met een kleiner startkapitaal kunt starten. Als je 1 Ethereum kunt kopen, verwacht ik op termijn een flinke stijging.


Veelbelovende cryptomunt #4: VeChainThor

Ook over deze wellicht ietwat onbekende cryptomunt ben ik erg te spreken. Deze munt werd al in 2015 gelanceerd en heeft sindsdien een mooie groei door weten te maken. Op het moment van schrijven ligt de koers nog relatief laag, waarbij ik verwacht dat de koers echt gaat exploderen.

Als je op termijn veel geld wilt verdienen, is het interessant om in VeChain te investeren. Deze digitale munt kan op meer en meer waardering rekenen, waardoor meer en meer mensen in deze munt investeren. Dat ga je op termijn terug zien aan de koers!


Veelbelovende cryptomunt #5: Enjin

Tot slot wil ik je ook nog wijzen op Enjin. Ook van deze cryptocurrency verwacht ik in de komende jaren bijzonder veel. Waarom? Omdat de koers van deze cryptocurrency eigenlijk in 2020 en 2021 al ongekend hard gestegen is. De rek is er echter nog lang niet uit; het is dan ook een ideaal moment om in deze cryptomunt in te stappen.

In mijn ogen biedt Enjin een daadwerkelijke oplossing aan. Een oplossing waardoor het leven makkelijker, leuker en simpeler gaat worden. Je kunt Enjin eigenlijk als concurrent van Ethereum zien, alleen Enjin is een stuk energievriendelijker. Met het oog op duurzaamheid is Enjin dus eigenlijk ‘beter’ dan Ethereum.

De koers van Enjin ligt bovendien nog niet al te hoog. Doordat de koers niet al te hoog ligt, kun je direct een flinke hoeveelheid aan Enjin munten inslaan. Mocht de koers in de komende jaren exploderen, ben je de koning. Je kunt dan immers veel geld verdienen; met alle dank aan jouw keuze voor Enjin. In mijn ogen is dit echt één van de meest veelbelovende cryptomunten van dit moment.


Hoe kies je nou de beste cryptomunt uit?

Welke van bovengenoemde cryptomunten spreekt jou het meeste aan? Ik kan het me goed voorstellen dat je het lastig vindt om antwoord op deze vraag te geven. Het is namelijk zo dat je uit ongekend veel cryptocoins kunt kiezen. Juist doordat het aanbod zo divers is, is het lastig om de juiste cryptomunt uit te kiezen.

In mijn ogen kun je prima voor alle hierboven genoemde cryptomunten kiezen. Heb je echter een niet al te breed budget tot jouw beschikking? Dan kun je beter jouw pijlen richten op bijvoorbeeld één of twee cryptomunten. In dat geval wil ik je graag aanraden om je echt heel goed te verdiepen in de betreffende cryptomunt.

Probeer te achterhalen wie de ontwikkelaars zijn, waarom de munt ontwikkeld is en wat het doel van de munt uiteindelijk is. Ga ook na hoe andere mensen naar deze munt kijken en probeer de algehele stemming een beetje te peilen. Om een duidelijke indruk van de cryptomunt te krijgen, is het ook aan te raden om de whitepaper te downloaden. Daar vind je eigenlijk alle relevante informatie in!

Tevens wil ik je adviseren om onderstaande tips op te volgen. Door deze tips op te volgen, is de kans groot dat je uiteindelijk een flink rendement gaat maken:

  • Laat je nooit door emoties leiden. Heb je een verkeerde trade geplaatst? Voorkom dan dat jouw emoties de overhand gaan krijgen. Als jouw emoties de overhand krijgen, is het namelijk zo dat je nog meer verkeerde trades gaat plaatsen. Met andere woorden: je moet altijd rationeel handelen en nooit emotioneel. Echt nooit.
  • Neem goed je tijd. Wil je in één of meerdere cryptomunten investeren? Neem dan echt goed jouw tijd om goed onderzoek te doen. Neem geen overhaaste beslissingen, maar verdiep je echt in de verschillende cryptomunten. Alleen op die manier kun je keuzes maken waar je voor de volle 100% achterstaat.
  • Kies een goede broker/exchange uit. Als je een zo’n hoog mogelijk rendement wilt behalen, is het zaak om jouw kosten zo laag mogelijk te houden. Ga daarom op zoek naar een goede broker/exchange die niet al te hoge kosten hanteert. Richt je echter niet alleen op de kosten, maar kijk ook naar de gebruiksvriendelijkheid, naar de mobiele app en naar de algehele voorwaarden van de broker. Mag ik je van een gratis tip voorzien? Kies voor Bitvavo; deze broker hanteert prima tarieven. Bovendien kun je via deze link profiteren van korting op de handelskosten!
  • Volg de tips van experts op. Door de jaren heen zijn meerdere experts in de wereld van cryptocurrency opgestaan. Deze experts delen – bijvoorbeeld via het internet – goede tips. Als je die tips opvolgt, is de kans groot dat je een flink rendement weet te behalen. Geloof niet iedereen lukraak op het internet, maar richt je echt op een paar experts.

Verdiep je in de wereld van cryptocurrency

Tot slot heb ik nog een afsluitende tip voor je: verdiep je echt goed in de wereld van cryptocurrency. Je moet volledig gaan begrijpen wat cryptocurrencies zijn. Je moet begrijpen wat de blockchain technologie is. En je moet begrijpen op welke manier je geld kunt verdienen aan de digitale munten.

Graag wil ik je hiervoor de cursus X10 met crypto aanraden. Met deze cursus doe je alle benodigde kennis op, zodat je direct winstgevend kunt handelen. Volgens de ontwikkelaar van deze cursus is het mogelijk om jouw vermogen te vertienvoudigen; daar komt de naam ‘X10’ dan ook vandaan.

Verder raad ik je ook aan om de gratis handleiding Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum door te nemen. Deze handleiding telt maar liefst 93 pagina’s en is daarmee echt uitgebreid te noemen. Eigenlijk vormt deze handleiding een perfecte kennismaking met de wereld van cryptomunten. Veel succes (en plezier) met het handelen in cryptocurrencies!

Plaats een reactie