NFT Secrets Review van Mitchel van Duuren + Ervaringen (2022) – Succesvol NFT’s flippen?

NFT Secrets van Mitchel van Duuren speelt goed in op de enorme hype die momenteel speelt over het succesvol flippen van NFT’s (kopen en snel verkopen voor het dubbele). In deze NFT Secrets Review deel ik mijn ervaringen over het verkopen van digitale kunst.

Daarnaast heb ik zelf deze NFT cursus al enige tijd gedaan dus geef je ook een rondleiding door de cursus en bespreek uitgebreid de modules. Naast toegang tot de cursus krijg je ook toegang tot zijn NFT Secrets Discord Community vol met honderden gelijkgestemde.

Ken je Mitchel van Duuren nog niet? Doe dan nu zijn zeer uitgebreide Gratis NFT Training.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Mitchel van Duuren?

Het is haast onmogelijk dat je Mitchel van Duuren nog niet kent want Mitchel heeft in het verleden al meerdere succesvolle bedrijven gehad en deze allemaal afzonderlijk verkocht voor in de miljoenen.

Mitchel van Duuren is op moment van schrijven zelfs al 12 jaar ondernemer en de bedrijven die hij in het verleden had waren: meal.com, Foodie (in 2019 verkocht voor €3.5 MLN+), Elkehaptelt.nl (ook in 2019 verkocht voor €2.5 MLN+) en Eiwitpoeder.nl (2014 verkocht voor €5 MLN+).

Mitchel is een ondernemer die erg goed weet in te spelen op trends en dat is precies de reden dat hij al enkele maanden zeer actief is op de NFT markt.

Hij heeft zelfs in enkele weken tijd zijn NFT portfolio weten te verhogen van 3.000 euro naar 100.000 euro.

Daarnaast heeft Mitchel al meerdere producten uitgebracht in het verleden dus met de kennis en kwaliteit zit het wel goed.

Deze kwaliteit komt dan ook zeker terug in zijn nieuwste NFT cursus met de naam NFT Secrets die momenteel al door hoenderen mensen is gekocht en daardoor een zeer actieve community heeft.

Op deze foto zie je Mitchel van Duuren, oprichter van NFT Secrets
Mitchel van Duuren

Wat houd NFT Secrets in?

NFT Secrets is dus de NFT cursus van niemand minder dan Mitchel van Duuren en hierin ga je alles leren over het succesvol kopen en verkopen van NFT’s.

De cursus bevat zelf momenteel 5 modules en 28 lessen en de lessen zijn allemaal tussen de 10 en 40 minuten per stuk. Doordat Mitchel van Duuren al enige tijd succesvol is ga jij zijn exacte strategie dan ook uitgebreid leren in deze cursus en die kan je zo overnemen.

Mitchel gaat je namelijk alles leren over zijn methode maar vooral ook hoe jij trends kunt herkennen en de risico’s en kosten zoveel mogelijk kan minimaliseren.

Naast een uitgebreid leeromgeving krijg je ook toegang tot zijn Discord Community waar je al je vragen kan stellen, successen kan delen en kan zien en daarnaast ook kunt zien welke verkopen Mitchel van Duuren zelf heeft gedaan.

Daarnaast kan je al beginnen voor een introductieprijs van 497 euro en dan krijg je ook levenslang toegang en maakt dit een éénmalige aanschaf.

Hieronder zie je de online omgeving en in het volgende hoofdstuk deel ik een video rondleiding en video review.


Op deze foto zie je de online omgeving van NFT Secrets

NFT Secrets Review [VIDEO]

Bewegend beeld zegt vaak meer dan een geschreven review en dat is dan ook de reden dat ik een korte video review heb gemaakt met de inhoud van deze cursus.

Of bekijk eerst nog zijn gratis NFT training.


Voor wie is NFT Secrets geschikt?

De cursus NFT Secrets is geschikt voor mensen die alles willen leren over de NFT markt en vooral geen onnodige fouten willen maken. Je gaat namelijk les krijgen van Mitchel van Duuren en kan daarmee gelijk zijn strategie overnemen die hij nog dagelijks toepast op het kopen van NFT’s.

Daarnaast is het ook zeker geschikt voor beginners en dat heeft er ook mee te maken dat je toegang krijgt tot zijn Discord Community waar je al je vragen kan stellen en waar je vooral met honderden gelijkgestemde zit die al enige tijd bezig zijn of net als jij ook net begonnen zijn.

Wel moet je rekening houden dat het kopen van NFT’s anders is dan bijvoorbeeld crypto waar je voor 10 euro aan bitcoins koopt. Een NFT kost wel het nodige en daar moet je zeker wel rekening mee houden.

Gelukkig gaat Mitchel van Duuren je ook zeker leren hoe je relatief goedkopere NFT’s kunt kopen.


Wat is een NFT?

Een NFT staat voor Non-Fungible Token en zoals Mitchel van Duuren vaak zegt in zijn reclames ook wel bekend als digitaal kunst.

Dit heeft ermee te maken dat een NFT token gekoppeld wordt aan een digitaal object en dit is vaak een afbeelding. Zo koop je dus feitelijk een plaatje met een aap en dit is aan de achterkant ontwikkeld door een bedrijf of een persoon.

Het kopen en verkopen van NFT’s gaat dus op basis van vraag en zo daalt en stijgt de waarde ook. Daarnaast koop je NFT’s bijvoorbeeld met ethereums en moet je dus ook zeker rekening houden met de koers.

Zo is het kopen van een NFT tijdens de Bear market (dalende markt) een stuk voordeliger om vervolgens weer te verkopen tijdens de bullmarkt. Dit is daarom ook de reden dat Mitchel van Duuren er zo op hamert dit het nu het perfecte moment is om in te stappen in NFT’s.

NFT’s hebben dus veel overeen met crypto en worden ook opgeslagen op een openbare blockchain waar je dus ook alle gegevens kunt achterhalen van de bedenker van de NFT. Mocht je een NFT kopen, dan zal je ook eigenaar worden maar de rechten blijven altijd bij de oorspronkelijke eigenaar.

Deze eigenaar krijgt namelijk ook een bepaald % elke keer dat zijn of haar NFT gekocht en verkocht wordt, daarom is het zeker ook een leuke bezigheid om je eigen NFT collectie te maken.

Daarnaast kan je met Bitvavo ook NFT coins kopen zoals bijvoorbeeld Solana (SOL). Ook kan je via Bitvavo crypto overmaken naar je NFT wallet. Heb je nog geen Bitvavo? Maak dan nu een gratis account aan en handel de eerste 1000 euro’s gratis.


Wat krijg je allemaal in NFT Secrets?

Mocht je NFT Secrets kopen dan krijg je de inlog gegevens van een mooie online omgeving met modules en daarnaast ook toegang tot de  NFT Secrets Discord Community van Mitchel van Duuren.

Sinds kort heeft zijn cursus een update gekregen en heb je toegang tot 5 modules en 28 lessen, en daarnaast heb je ook toegang tot zijn v1 cursus met 1 module.

Hieronder bespreek ik kort de modules en daarnaast heb ik het aantal minuten per les erbij gezet zodat je ziet dat je veel waarde gaat krijgen.

Module #1: Voorbereiding

Module 1 ga je een uitgebreide basis leggen op het gebied van NFT’s. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende afkortingen die je voorbij ziet komen. Daarnaast krijg je ook het advies van Mitchel van Duuren om pas een NFT te kopen nadat je het gehele programma hebt bekeken.

Zo zal je alles weten wat er te weten valt over het kopen en verkopen van NFT’s en zullen de eventuele risico’s zo minimaal mogelijk zijn.

Uiteraard heeft Mitchel van Duuren ook zijn eigen NFT strategie ontwikkeld en daar vertelt hij in deze module ook al iets over.

Mocht je overigens al meer ervaringen hebben met cryptomunten, dan kan je dit zeker gaan toepassen met NFT’s. Er zit namelijk een les bij die uitgebreid in gaat op de Bear vs Bull market en met stijgende koers (bull) zijn snelle flips dan zeker mogelijk.

Daarnaast is Mitchel van Duuren iemand die je echt aan gaat sporen om acties te ondernemen, zo ga je dus al snel NFT’s kopen en in deze module ga je ook al je NFT wallet aanmaken.

Hieronder de eerste module:

Op deze foto zie je Module #1: Voorbereiding van NFT Secrets

Module 1 bevat 8 lessen:

 • Huishoudelijke Mededelingen (17:27)
 • Afkortingen (11:22)
 • NFT Strategie voor Investeringen (12:23)
 • Bear vs. Bull Market (12:30)
 • Martkwerking (12:48)
 • Vooruitzichten (13:12)
 • Wallet Aanmaken (19:17)
 • Metamask Transacties (4:34)

Module #2: Research

Wil je succesvol NFT’s gaan flippen dan is het ontzettend belangrijk dat je ook goed onderzoek gaat doen want ook op de NFT markt heb je veel te maken met scammers.

In deze module gaat Mitchel van Duuren je uitgebreid laten zien wat de kenmerken zijn van een goed project zodat je die ook kunt gaan herkennen. Denk bijvoorbeeld aan een community die achter een NFT zit, dit is al een positief punt want dat betekend dat het meer betrouwbaar is. Zo ga je dus een hele lijst af.

Uiteindelijk geeft Mitchel van Duuren een wijze les en dat is dat je moet spelen om niet te verliezen vandaar dat onderzoek zo belangrijk is en gelukkig kan je dit ook prima doen aangezien de gegevens openbaar zijn. Zie je bijvoorbeeld geen website achter de nft dan kunnen er al alarmbellen af gaan.

Op deze foto zie je Module #2: Research van NFT Secrets

Module 2 bevat ook 8 lessen:

 • Kenmerken Goed Project (23:27)
 • Speel Om Niet Te Verliezen (36:45)
 • Grootte Van Sets (15:07)
 • Sets Monitoren (9:37)
 • Research een “Oude Set” (33:38)
 • Research een “Nieuwe Set” (41:09)
 • Schommelingen in Floor Price (8:13)
 • Minten / Whitelist (18:08)

Module #3: NFT’s Kopen

Mitchel van Duuren is naar mijn mening echt een ster in het zorgen dat je minimale kosten hebt met het kopen van NFT’s want met NFT’s heb je ook te maken met transactiekosten ook wel bekend als Gas Fees.

Gelukkig weet Mitchel hier echt alles van en in deze module ga je dan ook leren hoe je door middel van goede timing honderden euro’s minder hoeft te betalen.

Ook zit er behoorlijk wat verschil in NFT’s en de waarde en dit heeft vaak te maken met de bijzonderheden ook wel bekend als Traits en daar gaat Mitchel ook uitgebreid op in.

Mocht je uiteindelijk enige tijd bezig zijn op de NFT markt dan kan je ook verschillende betaalde tools gaan gebruiken zodat je nog meer succes gaat behalen. Mitchel geeft in deze module enkele voorbeelden die hij zelf gebruikt en jij dus ook kunt gebruiken.

Hier ben ik overigens begonnen zonder tools en ben ik dit pas gaan toepassen toen ik al verschillende succesvolle NFT’s had gehad.

Op deze foto zie je Module #3: NFT’s Kopen van NFT Secrets

Module 3 bevat ook 8 lessen:

 • Gas Fee Timing (6:48)
 • Tools (6:57)
 • Bijzonderheden / Traits (17:28)
 • Volume (8:19)
 • Win Tijdens Gas Wars (11:09)
 • Biedingen (11:03)
 • Fake OpenSea Accounts (10:48)
 • Reveal Proces (12:05)

Module #4: NFT’s Verkopen

Nadat je alles weet over het kopen van NFT’s is het ook uiteraard zaak om het nodige te leren over het verkopen van NFT’s. Zo zijn er verschillende methodes. Mensen maken steeds meer gebruik van snelle NFT flips, dus dan koop je een NFT en verkoop je hem gelijk.

Daarnaast kan je er ook voor kiezen dat wanneer je in een Bear market zit om dan juist even langer te wachten totdat je in een Bull market zit en dat je NFT dan automatisch ook meer gaat opleveren.

Daarnaast gaat Mitchel je laten zien hoe je het beste een prijs kunt bepalen zonder de kans te maken dat je hem veel te hoog maakt en dat vervolgens niemand je NFT gaat kopen.

Erg waardevolle module dus naar mijn mening omdat hier de winst gemaakt gaat worden.

Op deze foto zie je Module #4: NFT’s Verkopen van NFT Secrets

Module 4 bevat 3 lessen:

 • erkopen van NFT’s (11:38)
 • Biedingen (3:32)
 • Gas Fees Tijdens Verkoop (3:50)

Module #5: Hodlen

Ben jij iemand die net als ik Bitvavo heeft? Dan krijg je elke maandag ochtend een berichtje dat je staking rente is bijgeschreven. Dit is dus gratis rente over bepaalde cryptomunten die je in bezit hebt.

En laat module 5 hier nu dieper op in gaan en dan op het gebied van NFT’s. Waar je feitelijk bij Bitvavo het alleen aan hoeft te zetten gaat het bij sommige NFT’s automatisch en soms handmatig, Mitchel gaat je hierover alles vertellen.

Daarnaast is de kans ook groot dat je helemaal geen gebruik gaat maken van staken omdat snelle NFT flips momenteel veel populairder is.

Op deze foto zie je Module #5: Hodlen van NFT Secrets

Module 5 bevat 1 les:

 • Staken van een NFT (24:39)

Wat is mijn ervaring van de modules?

Met de kennis van Mitchel van Duuren zit het wel goed, je leert echt ontzettend veel over NFT’s en Mitchel weet het gelukkig allemaal erg duidelijk te vertellen.

Daarnaast zitten de lessen ook goed in elkaar en wisselt hij dit goed af met sheets of het mee kijken op zijn beeldscherm.

Enige minpunt wat ik een beetje ervaarde is dat hij soms wat snel door de informatie heen gaan en de basis iets te veel achterwegen liet, denk bijvoorbeeld aan het behandelen van een vraag over wat NFT’s nu eigenlijk zijn.

Kijken we naar het grootste pluspunt, dan weet Mitchel van Duuren echt ontzettend veel om succesvol NFT’s te kopen en verkopen en denkt hij echt aan alles waarmee jij je kosten kan minimaliseren en daar ben ik echt super tevreden over.


Wat zijn de NFT Secrets gratis bonussen?

NFT Secrets Discord Community

Ik ben van mening dat een cursus eigenlijk maar een klein gedeelte is van het groter deel. Uiteindelijk is het ontzettend belangrijk dat je ook daadwerkelijk actie gaat ondernemen en daar speelt Mitchel van Duuren dan ook erg goed op in.

Hij heeft namelijk gezorgd voor een ontzettend actieve community op zijn discord kanaal vol met honderden gelijkgestemde die allemaal bezig zijn met NFT’s.

Hier kan je al je vragen stellen die je hebt of gewoon gezellig chatten over wat er allemaal gebeurt ontremd NFT’s. Ook worden er doorlopend successen van andere gedeeld wat uiteindelijk zorgt voor ontzettend veel motivatie als je zelf bezig bent.

Ook deelt Mitchel van Duuren zijn eigen successen en hier leer je echt ontzettend veel van. Hieronder zie je een resultaat van iemand met $8000 winst. Nu moet je wel rekening houden dat deze NFT gekocht is voor 8.5 Eth dus dat is ook wel een flinke prijs die je zo moet kunnen neerleggen. Gelukkig zijn er ook genoeg betaalbaardere NFT’s.

Op deze foto zie je de NFT Secrets Discord Community

NFT secrets Resultaten + Ervaringen

Ik heb helaas geen NFT Secrets trustpilot of google reviews kunnen vinden, wel genoeg positieve ervaringen vanuit de discord community. Die zal ik hieronder delen. Daarnaast heeft Mitchel van Duuren ook een video opgenomen met resultaten en die staat daar ook onder.

Op deze foto zie je een NFT Secrets resultaat
Op deze foto zie je een NFT Secrets resultaat
Op deze foto zie je een NFT Secrets resultaat

En hieronder de video van Mitchel van Duuren:


Zijn er nog meer NFT cursussen?

Hier heb ik zelf 2 NFT cursussen gevolgd maar dat is ook omdat ik het erg leuk vind om in mezelf te blijven investeren. Dat is de reden dat ik nog een andere NFT cursus kan aanbevelen al is de community zeker niet zo actief als NFT Secrets maar hij is wel stukje goedkoper en nog meer geschikt voor beginners:

 • Moosty’s NFT cursus: Deze cursus is gemaakt door Maarten Oostland bekend van de bekende crypto cursus Cryptocommunity. Ook Maarten heeft eerst de cursus gedaan van Mitchel van Duuren maar vond hem ook minder geschikt voor beginners en heeft daarom een cursus gemaakt waar je toegang krijgt tot 10 modules en 35 lessen.

  Deze cursus kost momenteel maar 247 euro. Vond deze Moosty’s NFT cursus review wel goed. Maarten bied ook een Gratis NFT Cursus aan van zijn cursus!

NFT Secrets voor- en nadelen:

We naderen het einde van mijn NFT Secrets review en daarom wil ik nog even kort de voor- en nadelen bespreken.

NFT Secrets voordelen:

 • Les van Mitchel van Duuren. Mitchel weet echt ontzettend veel over NFT’s en daar krijg jij les van. Daarnaast spoort hij je ook om gelijk actie te ondernemen terwijl je de lessen aan het volgen bent.
 • Mooie leeromgeving. Naast mooie afbeeldingen van apen krijg je ook toegang tot een cursus omgeving die er erg goed uit ziet. Je krijgt momenteel toegang tot 35 lessen en deze zijn volledig in eigen tempo te volgen. Daarnaast zijn sommige lessen zelfs 40 minuten.
 • Zeer actieve Discord Community. Dit vind ik persoonlijk nog het grootste pluspunt van NFT Secrets. Ik heb regelmatig dat er meer dan 90 mensen online zijn en deze community is dus erg actief vol met gelijkgestemde en waar mensen hun verkopen delen of jij je vragen kan stellen.
 • Veel lessen gericht op het maken van weinig kosten. Mitchel van Duuren is erg gericht dat je zo weinig mogelijk fouten maakt en geen onnodige kosten. Zo krijg je veel informatie over het timen van gas fees (transactiekosten) als voorbeeld.
 • Kant en klare strategie Mitchel van Duuren. Daarnaast krijg je ook toegang tot de winstgevende strategie van Mitchel van Duuren zelf. Deze methode past hij op elke NFT toe en dit kan je zo overnemen of aanvullen op je eigen onderzoek.
 • Éénmalige aanschaf en levenslang toegang. Geen abonnement of een aanschaf van 997 euro. Je begint al voor een introductieprijs van 497 euro en daarvoor krijg je levenslang toegang.

NFT Secrets nadelen:

 • Soms iets minder geschikt voor beginners. Mitchel van Duuren weet zo ontzettend veel en erop gericht dat jij het maximale eruit haalt dat hij soms vergeet om de basis iets uit te diepen zoals wat een NFT nu daadwerkelijk is als voorbeeld.
 • Wellicht minder persoonlijk. Je ziet Mitchel van Duuren nooit in beeld waardoor het wellicht iets minder persoonlijk kan aanvoelen.

Wat is de prijs van NFT Secrets?

Mitchel van Duuren heeft naar mijn mening zijn NFT Secrets erg toegankelijk gemaakt voor iedereen want je kan al starten voor zijn introductieprijs van 497 euro. Daarnaast is heet ook een éénmalige aanschaf en krijg je levenslang toegang.

Met enkele succesvolle NFT flips zou je deze prijs er zo uit kunnen hebben. Uiteraard is het wel zo dat een prijs altijd persoonlijk is en dat de keuze volledig aan jezelf is.


NFT Secrets kopen? Mijn eindoordeel!

NFT Secrets is een zeer complete NFT cursus waarin je stap voor stap alles gaat leren over NFT’s. NFT’s kopen en verkopen tot staking en het zorgen voor zo weinig mogelijk extra kosten. Mitchel van Duuren weet alles.

Daarnaast heeft Mitchel van Duuren van 3.000 euro tot 100.000 euro weten te maken in zijn NFT portfolio en precies deze strategie gaat hij ook uitgebreid met je delen.

Daarnaast is Mitchel ook erg eerlijk dat eigen onderzoek altijd aan te raden is en dat je zijn informatie puur als aanvulling op je eigen onderzoek moet zien.

Doordat de NFT markt nog zo nieuw is, is dit het perfecte moment om in te stappen en hier maximaal van te profiteren. Daarnaast krijg je levenslang toegang en is het een éénmalige aanschaf die je bijna niet kan laten liggen.

Start daarom nu ook met Mitchel van Duuren met het succesvol leren van NFT’s flippen en doe eerst nog zijn Gratis NFT Training of ga nu direct naar de actiepagina van NFT Secrets!


NFT Secrets meest gestelde vragen:

 • Bestaat er een NFT Secrets kortingscode?

Nee, er bestaat geen NFT Secrets kortingscode. Maar wel een introductieprijs van slechts 497 euro en daardoor voor iedereen toegankelijk.

 • Ben ik veel geld kwijt met het investeren in NFT’s?

Een NFT kan je niet vergelijken met een cryptomunt waar je 10 euro in stopt. Je moet daardoor zeker rekening houden dat je nog het nodige kwijt bent met het investeren in NFT’s. Gelukkig krijg je ook verschillende tips hoe je nog relatief lagere NFT’s kunt kopen.

 • Is NFT secrets een abonnement?

Nee, Mitchel van Duuren heeft zijn NFT cursus voor iedereen toegankelijk gemaakt. Het is dus een éénmalige aanschaf met levenslang toegang.

NFT Secrets

497 euro
8.5

Inhoud

9.0/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Garantieregeling

7.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Les van Mitchel van Duuren. Mitchel weet echt ontzettend veel over NFT's en daar krijg jij les van.
 • Zeer actieve Discord Community. Dit vind ik persoonlijk nog het grootste pluspunt van NFT Secrets. Ik heb regelmatig dat er meer dan 90 mensen online zijn en deze community is dus erg actief vol met gelijkgestemde en waar mensen hun verkopen delen of jij je vragen kan stellen.
 • Kant en klare strategie Mitchel van Duuren. Daarnaast krijg je ook toegang tot de winstgevende strategie van Mitchel van Duuren zelf. Deze methode past hij op elke NFT toe en dit kan je zo overnemen of aanvullen op je eigen onderzoek.
 • Mooie leeromgeving. Naast mooie afbeeldingen van apen krijg je ook toegang tot een cursus omgeving die er erg goed uit ziet. Je krijgt momenteel toegang tot 26 lessen en deze zijn volledig in eigen tempo te volgen.
 • Éénmalige aanschaf en levenslang toegang. Geen abonnement of een aanschaf van 997 euro. Je begint al voor een introductieprijs van 497 euro en daarvoor krijg je levenslang toegang.

Minpunten

 • Soms iets minder geschikt voor beginners. Mitchel van Duuren weet zo ontzettend veel en erop gericht dat jij het maximale eruit haalt dat hij soms vergeet om de basis iets uit te diepen zoals wat een NFT nu daadwerkelijk is als voorbeeld.

Plaats een reactie