X10 Met Crypto Review van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte + Ervaringen (2022)

Beleggen in cryptocurrencies; het is iets waar steeds meer mensen voor kiezen. Logisch ook, aangezien je tegenwoordig géén rente meer ontvangt voor het geld dat je op jouw bank laat staan. Nee, in plaats daarvan is het dus veel verstandiger om iets nuttigs met jouw geld te gaan doen. Heb je daarom interesse om in crypto te gaan investeren? Dan doe je er verstandig aan om een cryptocursus te volgen, zoals bijvoorbeeld de X10 Met Crypto cursus. In deze X10 Met Crypto review vertel ik je graag alles over deze cursus!

Als je op dit moment in cryptocurrency wilt beleggen, heb je daar ongekend veel mogelijkheden voor. Je kunt uit tal van cryptocurrencies kiezen, terwijl je ook uit meerdere crypto cursussen kunt kiezen. Ik heb het genoegen gehad om eigenlijk alle mogelijke crypto cursussen uit te mogen proberen. Juist daardoor heb ik een duidelijk beeld van de cursussen en daarmee ook van de X10 Met Crypto cursus.

Een groot voordeel van deze crypto cursus is dat je maar liefst een jaar lang koop- en verkoopsignalen krijgt zodat je precies kunt zien welke munten Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zelf kopen. Munten die wellicht wel heel veel waard kunnen worden.

Op basis van mijn persoonlijke bevindingen heb ik dan ook deze X10 Met Crypto review kunnen schrijven. Neem deze review op je gemakje door en laat je verrassen. Op dit moment wil/kan ik je alvast één ding verklappen: ik heb deze cursus echt met heel veel plezier gevolgd!

Alvast kennismaken met de kwaliteit van hun cursus? Download dan nu hun gratis Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum

Leestijd: 17 minuten


Inhoudsopgave


Wat is de X10 Met Crypto cursus precies?

Is het terecht dat ik ‘X10 Met Crypto’ als een cursus omschrijf? Nee, dat is niet helemaal terecht. Je kunt dit namelijk als een volwaardig programma zien. Een programma vol met bonussen én met maar liefst twee cursussen.

Nadat je dit programma doorlopen hebt, weet je in principe alles over cryptocurrency. Dit is te danken aan de beide cursussen, maar ook zeker aan alle aanvullende bonussen. Zodra je eigenlijk alle elementen van dit programma doorgenomen hebt, kent de wereld van cryptocurrency geen geheimen meer voor je. Dat stelt je in staat om:

 • De juiste trades op de juiste momenten te plaatsen
 • Om de juiste cryptocoins aan te schaffen
 • Om een zo’n hoog mogelijk rendement te draaien

In deze X10 Met Crypto review vertel ik je graag (veel) meer over dit programma. Dit doe ik aan de hand van feitelijke informatie, maar ook aan de hand van mijn persoonlijke bevindingen. Zoals ik je eerder in deze X10 Met Crypto review al aangaf, heb ik dit programma namelijk volledig mogen doorlopen. Dáárdoor heb ik echt een duidelijk beeld van het complete programma gekregen.

Het X10 Met Crypto programma is in ieder geval behoorlijk populair geworden. Iets wat ik maar al te goed voor kan stellen. Of heb ik daarmee alvast teveel verklapt? Maakt niet; neem deze X10 Met Crypto review op je gemakje door en laat je verrassen. Het is in ieder geval niet voor niets dat dit programma op veel lovende woorden kan rekenen!

Hieronder zie je bijvoorbeeld de cursus omgeving van Harm van Wijk:

Op deze foto zie je de x10 met crypto online omgeving

X10 Met Crypto review [VIDEO]

Wil jij dolgraag van alles te weten komen over dit uitgebreide programma? Zie je het echter niet zitten om deze volledige X10 Met Crypto review door te nemen? Dan raad ik je aan om onderstaande video op je gemakje te bekijken waar ik kort door de online omgevingen ga het X10 met Crypto programma.


Waarom in cryptocurrency beleggen?

Weet je niet zo goed wat je met jouw huidige spaargeld moet doen? Heb je wellicht interesse om maar gewoon dure producten te gaan kopen? Of wil je voor toekomstige zaken een financiële buffer aanhouden? Als je een paar duizend euro als financiële buffer aan kan houden, is dat in veel gevallen voldoende. Met het resterende geld kun je het beste gaan beleggen. Puur omdat je door te beleggen jouw geld meer waard kunt laten worden. Dít wordt dus eigenlijk een vorm van passief inkomen.

Maar, waarom zou je dan specifiek in cryptocurrency gaan beleggen? Nou, daar zijn meerdere goede redenen voor. De belangrijkste redenen heb ik in onderstaand lijstje voor je opgesomd:

 • Je kunt echt een flink rendement draaien. De markt van cryptocurrencies kenmerkt zich door de volatiliteit. Dit betekent dat de koersen behoorlijk gevoelig zijn voor externe factoren; de koersen kunnen door het dak heen schieten, maar kunnen ook pijnlijk onderuitgaan. Juist doordat de koersen zo kunnen fluctueren, is het mogelijk om een flink rendement te draaien. Een rendement wat je absoluut niet met de rente kunt vergelijken die je op jouw spaarrekening ontvangt.
 • Je hebt uit veel cryptocurrencies de keuze. Ook is het een groot voordeel dat je uit heel veel soorten munten kunt kiezen. Ga je voor de welbekende Bitcoin? Of geef je de voorkeur aan één van de minder bekende altcoins? De keuze is volledig aan jou. Zodra je over de benodigde kennis beschikt, kun je in ieder geval de juiste munten aan gaan schaffen. De munten waar jij een goed gevoel bij hebt en waarbij de analyses positief zijn.
 • Crypto heeft de toekomst. Op het huidige monetaire stelsel klinkt steeds meer kritiek. Zo vinden mensen dat de overheid en centrale banken eigenlijk té veel macht hebben. Iets waar bij crypto geen sprake van is, aangezien dit een volledig gedecentraliseerd systeem is. De meeste experts zijn het er daardoor wel over eens; crypto heeft de toekomst. In de lijn hiervan wordt ook verwacht dat de koersen in de toekomst alleen maar hoger en hoger uit gaan vallen.
 • Het is leuk en uitdagend om in crypto te beleggen. Een ander groot voordeel is dat het beleggen in crypto onwijs leuk én uitdagend is. Het is aan de ene kant spannend, maar aan de andere kant levert het ook een hoop plezier op. Dat laatste is zéker het geval als je mooie trades weet te plaatsen. Met een flink rendement welteverstaan.
 • Je kunt een passief inkomen opbouwen. Wist je al dat je met crypto ook een passief inkomen op kunt bouwen? Dat doe je bijvoorbeeld door je met staking van de digitale munten bezig te houden. Hiermee ontvang je als het ware rente over de digitale munten die je in jouw online wallet bewaard. Zodoende krijg je eigenlijk alleen maar meer en meer cryptocurrencies in bezit!

Het mag duidelijk zijn: het beleggen in cryptocurrency is een ware aanrader. Tegelijkertijd moet je ook met een belangrijk nadeel rekening houden: je hebt echt veel kennis nodig. Voordat je daadwerkelijk in cryptocurrency gaat handelen, raad ik je daarom het volgende aan: volg altijd eerst een crypto cursus. Is het daarbij aan te raden om voor het uitgebreide X10 Met Crypto programma te kiezen? Je gaat het lezen in deze X10 Met Crypto review!


Wie heeft het X10 Met Crypto programma ontwikkeld?

Wil jij met één van de crypto cursussen aan de slag gaan? Dan raad ik je vooral aan om een goede vergelijking voor jezelf te maken. Een goede vergelijking tussen de verschillende crypto cursussen maken, stelt je uiteindelijk in staat om de juiste crypto cursus te gaan volgen.

Bij het vergelijken van de cursussen moet je ook goed naar de ontwikkelaar(s) kijken. Waarom? Omdat een ontwikkelaar vaak typerend is voor de kwaliteit van de cursus. Iets wat ook bij het X10 Met Crypto programma geldt. Toen ik dit programma voor het eerst bekeek, zag ik namelijk direct twee bekende namen naar voren komen. Dankzij deze twee bekende namen had ik al snel het gevoel dat dit programma een flinke meerwaarde zou bieden. En dat bleek uit te komen!

Om welke twee namen het hier dan precies gaat? Om de namen Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Over deze beide heren vertel ik je hieronder graag iets meer!

Jan Robert Schutte

Ben je al langere tijd bezig met het handelen in bijvoorbeeld aandelen? En is jouw voorkeur daarbij uitgegaan naar het handelen in opties? Dan is de kans groot dat je de naam van Jan Robert Schutte wel eens tegengekomen bent. In 2011 startte hij namelijk met zijn eigen bedrijf ‘OptieAcademy’.

Wat hij met dit bedrijf ging doen? Met dit bedrijf ging hij mensen helpen in de wereld van opties. Hij ging mensen leren wat opties precies zijn én hoe je hier geld mee kunt verdienen. Dit ging hem al snel goed af, waardoor hij een flinke naam op wist te bouwen.

In 2017 besloot hij om ook een tweede bedrijf te starten: CryptoAcademy. Met dit bedrijf wilde hij mensen gaan helpen op het gebied van cryptocurrency. Ook deze keuze heeft uiteindelijk prima uitgepakt; ook in de wereld van cryptocurrency heeft Jan Robert Schutte een flinke naam op weten te bouwen.

Op deze foto zie je Jan Robert Schutte, 1 van de oprichters van de X10 met crypto cursus
Jan Robert Schutte

Door de jaren heen heeft Jan Robert Schutte dus zéker zijn sporen verdiend. Hierbij is ook gebleken dat hij onwijs vakkundig is. Dit geldt voor zowel het onderwerp ‘opties’ als voor het onderwerp ‘cryptocurrency’. Ongeacht wat je met jouw spaargeld wilt doen, ben je hiervoor bij Jan Robert Schutte aan het juiste adres!


Is Jan Robert Schutte betrouwbaar?

Persoonlijk heb ik een behoorlijk hoge pet op van Jan Robert Schutte. Dit is niet alleen te danken aan zijn kennis, maar ook aan zijn betrouwbaarheid. Door de jaren heen is namelijk gebleken dat Jan Robert Schutte zijn zaakjes echt perfect op orde heeft.

Zo vind je online de nodige informatie over hem. Je vindt bijvoorbeeld online zijn bedrijfsgegevens, zijn social media pagina’s en meerdere foto’s van hem. Daarnaast kom je online ook veel positieve beoordelingen tegen over Jan Robert Schutte. Deze beoordelingen hebben overigens betrekking op zowel OptieAcademy als op CryptoAcademy.

Zelf heb ik ook meerdere malen contact mogen hebben met Jan Robert Schutte. Tijdens deze contactmomenten bleek dat hij uiterst sympathiek en vakkundig is. Hij doet er echt alles aan om andere mensen te helpen; precies zoals ik dat graag zie. Je kunt – al met al – Jan Robert Schutte met jouw ogen dicht vertrouwen. Hij is een vakman, hij is betrouwbaar en hij heeft het beste met je voor!


Harm van Wijk

Jan Robert Schutte heeft niet in zijn eentje het X10 Met Crypto programma ontwikkeld. Nee, daarvoor heeft hij de handen in een geslagen met Harm van Wijk.

Net zoals Jan Robert Schutte is ook Harm van Wijk een bekende naam in de wereld van beleggen.

Jan Robert Schutte en Harm van Wijk kenden elkaar al langere tijd, waarna zij besloten om samen te gaan werken. De uitkomst daarvan is uiteindelijk het X10 Met Crypto programma.

Over Harm van Wijk kunnen eigenlijk hele boeken gevuld worden. Zo is het een feit dat hij bij tal van werkgevers gewerkt heeft, waarbij de focus altijd op beleggen lag.

Onder meer grote banken én de Financiële Telegraaf prijken op zijn cv. Als je dergelijke namen op een cv ziet staan, kun je eigenlijk al van een bepaald kennisniveau uit gaan. Nou, dat klopt zeker bij Harm van Wijk.

Op deze foto zie je Harm van wijk, 1 van de oprichters van de X10 met crypto cursus
Harm van Wijk

Enige tijd geleden besloot Harm van Wijk om het roer om te gooien. Hij wilde niet meer voor iemand anders werken, maar puur voor zichzelf. Hij besloot dan ook om met zijn bedrijf ‘beleggen.com’ te starten. Die keuze heeft bijzonder goed uitgepakt; onder deze naam heeft hij namelijk flinke furore in de beleggerswereld weten te maken.

Wat hij met beleggen.com doet? Nou, hij helpt hiermee vooral andere mensen. Dit doet hij door allerlei blogartikelen online te zetten, maar ook door allerlei online diensten aan te bieden. Het X10 Met Crypto programma is daar slechts één van de vele voorbeelden van.

Harm van Wijk geeft ook een gratis training beleggen en heeft een gratis e-book uitgebracht hoe je binnen 5 min 30 winstgevende aandelen kan selecteren.


Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Wat denk jij vooralsnog van het verhaal over Harm van Wijk? In mijn ogen klinkt dit verhaal echt als een jongensboek. Hij heeft voor prachtige bedrijven mogen werken, maar hij is nu ondernemer ten top. Juist door zijn ondernemerschap geniet hij van veel vrijheid én van prima financiën. Ik kan gerust stellen dat Harm van Wijk zijn leven prima op orde heeft.

Dat geldt ook voor zijn betrouwbaarheid. Ik durf simpelweg mijn handen in het vuur voor Harm van Wijk te steken. Ik weet 100% zeker dat hij te vertrouwen is, dat hij het beste met je voor heeft en dat hij geen vlieg kwaad zal doen. Dit blijkt overigens ook uit de vele online beoordelingen die je over hem kunt vinden. Nagenoeg alle van deze beoordelingen zijn positief tot heel positief:

Die ervaring heb ik zelf ook met Harm van Wijk. Ik heb hem meerdere keren mogen spreken, waarbij direct zijn oprechtheid opviel. Hij luistert echt naar je en probeert je vervolgens te helpen. Dit doet hij overigens niet alleen in real life, maar probeert hij dus ook met het X10 Met Crypto programma te doen. Onder aan de streep ben ik dus erg enthousiast over Harm van Wijk. Net zoals ik enthousiast ben over Jan Robert Schutte!


Wat is het doel van het X10 Met Crypto programma?

Wat is nou de reden dat Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hun handen in een hebben geslagen? De reden hiervoor is vooral in de gezamenlijke kracht te vinden. Beide heren hebben veel kennis én beide heren hebben al een cursus ontwikkeld. Binnen dit programma vind je deze beide cursussen terug, waardoor je van een echt uitgebreid programma kunt genieten.

Het doel van dit programma is dan ook evident: jou zoveel mogelijk bijbrengen over cryptocurrencies. Het uiteindelijke doel is daarbij dat jij zoveel mogelijk winst gaat boeken. Een zo hoog mogelijk rendement gaat behalen en daarmee mogelijk toewerken naar financiële vrijheid. Als je dát voor elkaar weet te krijgen, hebben Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hun werk in ieder geval goed gedaan.

Maar, Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hadden ook alle kennis voor zichzelf kunnen houden? Dat is waar. Toch hebben deze heren ervoor gekozen om alle kennis te delen. Iets wat ik een nobel streven vind en wat ook bij beide heren past. Beide heren doen er immers alles aan om andere mensen zo goed mogelijk te helpen. Dit doen ze onder meer door meerdere online diensten uit te brengen. Het X10 Met Crypto programma is daar slechts één van de vele voorbeelden van. 

Zoals je kunt lezen, ben ik erg enthousiast over het doel van beide heren. Toen ik voor het eerst met het X10 Met Crypto programma in aanraking kwam, werd ik eigenlijk al direct enthousiast. Ik kan je nu alvast verklappen dat dit enthousiasme eigenlijk nooit meer verdwenen is. Nee, ook na het volgen van dit uitgebreide programma ben ik onverminderd enthousiast. Dat is eigenlijk al veelzeggend niet waar?


Voor wie is het X10 Met Crypto programma geschikt?

Je hebt hierboven kunnen lezen dat Jan Robert Schutte en Harm van Wijk graag andere mensen willen helpen. Richten zij zich hierbij op écht alle mensen? Nee, dat is niet het geval. Beide heren hebben namelijk redelijk duidelijk hun doelgroep afgebakend. Herken jij je in de onderstaande ‘eisen’? Dan is het X10 Met Crypto programma eigenlijk voor je op het lijf geschreven:

 • Je moet enige affiniteit met cryptocurrency hebben. Alleen als je hier affiniteit mee hebt, ben je in staat om veel kennis op te doen. Daarnaast is het ook zo dat je dingen waar je een affiniteit voor hebt leuker vindt. Dát zou dus ook voor cryptocurrency moeten gelden.
 • Je moet bereid zijn om veel tijd vrij te maken. Wil je beide cursussen uit het X10 Met Crypto programma volgen? Dan moet je hier echt heel veel tijd voor vrijmaken. Beide cursussen zijn namelijk ongekend uitgebreid.
 • Je moet het nodige geld kunnen/willen investeren. Voordat je winst kunt behalen, moet je eerst investeren. Dat is zeker het geval als je je voor het X10 Met Crypto programma aan wilt melden. Mocht je op dit moment bankroet zijn, is het niet al te verstandig om met dit programma aan de slag te gaan.

Met andere woorden: het X10 Met Crypto programma is echt niet voor iedereen weggelegd. Houd daar goed rekening mee en begin niet lukraak met dit programma. Daar ga je anders alleen maar spijt van krijgen.


Hoe is het X10 Met Crypto programma opgebouwd?

Heb je deze X10 Met Crypto review op je gemakje doorgenomen? Dan heb je wellicht al opgemerkt dat ik behoorlijk positief ben. Deze positiviteit is aan Jan Robert Schutte en Harm van Wijk te danken, maar ook zéker aan de opbouw van dit programma.

Over de opbouw kan ik eigenlijk maar één ding concluderen: geweldig. Dit programma is namelijk logisch opgebouwd, maar is bovenal uitgebreid opgebouwd. Dankzij de verschillende onderdelen is dit simpelweg een programma waar je veel aan gaat hebben.

Uit welke onderdelen dit programma zoal bestaat? Nou, om dat te kunnen duiden, heb ik deze onderdelen even voor je op een rijtje gezet:

 • Geld verdienen met Bitcoin cursus; ontwikkeld door Harm van Wijk
 • De CryptoAcademy cursus; ontwikkeld door CryptoAcademy
 • Wekelijkse live Q&A sessies met Harm en/of Jan Robert.
 • Exclusieve toegang tot meerdere platforms
 • Trading updates
 • Onderzoeksrapporten van de experts met daarin concrete opties

Wat deze onderdelen laten blijken? Vooral dat dit programma echt heel uitgebreid is. Ben ik ook over de daadwerkelijke inhoud te spreken? Ja, dat ben ik ook absoluut. Ongeacht naar welk onderdeel ik kijk, word ik direct enthousiast. Dit geldt voor de cursus van Harm van Wijk, dit geldt voor de cursus Jan Robert Schutte en geldt ook voor de overige onderdelen. Echt geweldig!

Wil jij graag meer over deze verschillende onderdelen weten? Dat kan ik me goed voorstellen. Vandaar ook dat ik besloten heb om de belangrijkste onderdelen hieronder uitgebreid te bespreken. Hieronder vind je daarom alle informatie over de twee cursussen: de Geld verdienen met Bitcoin cursus en de CryptoAcademy cursus. Ga er even goed voor zitten en laat je verrassen door deze beide cursussen!


Geld verdienen met Bitcoin cursus; de cursus van Harm van Wijk

Jarenlang heeft Harm van Wijk zich bezig gehouden met aandelen. Dit deed hij vanuit zijn baan bij banken, maar ook vanuit zijn baan bij de Financiële Telegraaf. Door de jaren heen is zijn focus echter veranderd; hij focust zich nu vooral op cryptocurrencies. Iets wat hij met verve doet, getuige zijn Geld verdienen met Bitcoin cursus.

In de afgelopen jaren is deze cursus vrij populair geworden. Iets wat met name onder ervaren beleggers het geval is. Als je een beginnende belegger bent, is deze cursus namelijk niet ideaal voor je. Het instapniveau is vrij hoog, waardoor enige basiskennis absoluut wenselijk is.

Weet je van jezelf dat je al het een en ander over cryptocurrency weet? Dan gaat deze cursus onwijs veel deuren voor je openen. Het is namelijk een cursus die uitgebreid is én die van een hoog niveau is. Ook over de opbouw ben ik erg te spreken:

 • Module 1: Handelen in Bitcoins
 • Module 2: Altcoins
 • Module 3: De basis van Bitcoin
 • Module 4: Platforms en wallets
 • Module 5: Techniek
 • Module 6: Wetgeving en regulatie
 • Module 7: Vragen en antwoorden
 • Module 8: Crypto rapporten
Op deze foto zie je de online omgeving van de cursus X10 met crypto

Per module vind je meerdere lessen. Eigenlijk al deze lessen zijn in de vorm van video’s gegoten.

Dit betekent dat je op een leuke en interactieve manier met deze uitgebreide cursus aan de slag kunt gaan. Zou je graag meer willen weten over deze verschillende modules? Dan raad ik je graag aan om onderstaande toelichtingen over deze modules door te nemen.


Module 1: Handelen in Bitcoins

De wereld van bitcoins is vrij uniek en kent de nodige haken en ogen. Hoe deze wereld precies in elkaar zit, gaat Harm van Wijk in deze eerste module uitgebreid bespreken. Dit doet hij aan de hand van zijn eigen ervaringen, maar ook aan de hand van de huidige markt.

Overigens ligt hierbij niet alleen op Bitcoin de focus, maar ook op Ethereum. In deze eerste module krijg je namelijk een complete handleiding voor het handelen in Bitcoin en Ethereum voorgeschoteld. Tevens vertelt Harm van Wijk je hoe je belasting over cryptocurrency kunt/moet betalen.


Module 2: Altcoins

De cryptocurrencies zagen in 2008 het levenslicht; dat geldt in ieder geval voor de Bitcoin. Dit kun je eigenlijk als de moeder der cryptocurrencies zien, maar door de jaren heen zijn ook veel andere cryptocoins uitgebracht.

Hoe dat precies zit, bespreekt Harm van Wijk in deze twee module. Zo legt hij je uit hoe je naar altcoins kunt kijken, hoe je deze met elkaar kunt vergelijken en hoe je de meeste winst kunt behalen. Door in altcoins te handelen, kun je in ieder geval veel geld verdienen!

Op deze foto zie je Module 2: Altcoins van het X10 met crypto programma

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Wat zijn Altcoins?
 • Waar koop je deze aan?
 • Welke zijn ‘hot’?
 • Wat is een ICO en wat zijn de risico’s?
 • Hoe kan je deze volgen?

Module 3: De basis van Bitcoin

In deze derde module richt Harm van Wijk zich op de blockchaintechnologie. Als deze technologie niet had bestaan, had de Bitcoin ook nooit het levenslicht gezien. Andersom geldt dat echter ook; zonder de Bitcoin en altcoins heeft men ook niks aan de blockchaintechnologie.

Wat we nu wel aan deze technologie hebben, vertelt Harm van Wijk in deze derde module. Deze derde module is erg leerzaam, maar is wel vrij complex. Dit komt met name doordat Harm van Wijk allerlei lastige termen gebruikt.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Wat zijn Bitcoins?
 • Wat is Blockchain
 • Waar koop & verkoop je Bitcoins?
 • Waarom zijn Bitcoins zo populair?
 • Wat is SegWit?
 • Wat is PoW, PoS en Pol?
 • Wat is Lightning network?

Module 4: Platforms en wallets

Wil je cryptocoins gaan kopen? En wil je deze cryptocoins ook op een veilige manier bewaren? Dan heb je daar zogeheten platforms en wallets voor nodig. Wat dit precies zijn, bespreekt Harm van Wijk uitgebreid in deze vierde module.

Hij legt je de verschillende mogelijkheden voor én geeft aan waar zijn eigen voorkeuren naar uit gaat. Eigenlijk kun je met een gerust hart de adviezen van Harm van Wijk uit deze module opvolgen.

Op deze foto zie je Module 4: Platforms en wallets van de X10 met crypto cursus

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Hardware wallets
 • Software wallets
 • Papieren wallets
 • Online wallets
 • Platforms
 • Exchanges

Module 5: Techniek

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is de derde module vrij complex. Daar doet Harm van Wijk in deze vijfde module nog een schepje bovenop. In deze vijfde module zoomt Harm van Wijk namelijk volledig in op de techniek achter de cryptocurrency.

Hij legt je uit hoe deze techniek precies werkt, wat hier het onderscheidende vermogen van is en wat jij aan deze techniek hebt. Of kunt hebben in de toekomst.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Het Nederlandse betalingsverkeer
 • Een Bitcoin transactie
 • Controle van trasacties
 • Het Bitcoin netwerk
 • Quantum computing
 • Hashing

Module 6: Wetgeving en regulatie

Wil jij gaan beleggen in cryptocurrency? Dan is het aan te raden om je goed te verdiepen in alle regelgeving. Dit hoef je gelukkig niet meer zelf allemaal op te zoeken. Over de wetgeving en regulatie vertelt Harm van Wijk je namelijk alles in deze zesde module.

Ook hierbij geldt weer dat de module vrij complex is. Tegelijkertijd is de module erg waardevol; zonder deze kennis kun je eigenlijk niet op de juiste manier handelen.

Op deze foto zie je Module 6: Wetgeving en regulatie van de X10 met crypto cursus

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Cryptocurrencies en de belastingdienst
 • Nalatenschap
 • Wetsontwikkelingen in de wereld
 • Innovaties door overheden

Module 7: Vragen en antwoorden

In de afgelopen jaren heeft Harm van Wijk zijn sporen verdiend in de cryptocurrency. Doordat hij een bekend persoon is, krijgt hij bijzonder veel vragen binnen. Deze vragen heeft hij gebundeld en in deze zevende module op een rijtje gezet. Uiteraard draait het hierbij niet om de vragen, maar om de antwoorden. Op alle gestelde vragen geeft Harm van Wijk in deze zevende module dan ook een uitgebreid antwoord.


Module 8: Crypto rapporten

Deze leuke cursus komt tot einde met de module ‘Crypto rapporten’. In deze module kun je een gratis boek van Harm van Wijk aanvragen, waarmee je je nóg verder kunt verdiepen in de wereld van Bitcoin. Tevens vertelt Harm van Wijk je in deze module meer over de overige verdienmodellen waar je voor kunt kiezen. Onder aan de streep is dit wat mij betreft een leuke afsluiter van deze uitgebreide en leerzame crypto cursus!

Op deze foto zie je Module 8: Crypto rapporten van de X10 met crypto cursus

CryptoAcademy cursus; de cursus van Jan Robert Schutte

Het X10 Met Crypto programma kan ik met recht als ‘zeer uitgebreid’ bestempelen. Dit geldt voor de cursus van Harm van Wijk (zie hierboven), maar geldt ook zeker voor de cursus van Jan Robert Schutte. Ook deze vakman heeft er bewust voor gekozen om een uitgebreide cursus op te stellen. Een cursus die uit de volgende modules bestaat:

 • Module 1: How to’s
 • Module 2: Crypto trading on deribit
 • Module 3: English trading webinars
 • Module 4: Dutch trading webinars
 • Module 5: Crypto Wednesday webinars
 • Module 6: X10 met Crypto
 • Extra module: Case Studies

Over deze cursus kan ik direct één ding verklappen; deze cursus is niet geschikt voor beginnende beleggers. Als je nog niet super veel ervaring hebt, kun je beter eerst met de cursus van Harm van Wijk volgen. Als je die cursus afgerond hebt, is het advies om deze cursus van Jan Robert Schutte te volgen. Zoals de titels van de modules laten zien, is de inhoud van deze cursus immers vrij complex.

Module 1: How to’s

In de eerste module geeft Jan Robert Schutte je allerlei uitleg over belangrijke termen in de wereld van cryptocurrency. Zo legt hij uit wat staking inhoudt, wat een crypto portfolio is en hoe je een goed portfolio op kunt bouwen.

Op deze foto zie je Module 1: How to’s van de X10 met crypto cursus

Ook laat Jan Robert Schutte je alvast kennis maken met verschillende strategieën die je kunt volgen. Eigenlijk is deze eerste module een opwarmertje voor de komende modules. De kennis die in deze eerste module wordt gedeeld, kom je in de daaropvolgende modules namelijk ook nog tegen.


Module 2: Crypto trading on deribit

In deze tweede module ga je kennis maken met een uniek platform. Dit platform heeft de naam deribit gekregen en richt zich op het handelen in opties. Via dit platform is het echter ook mogelijk om te handelen in cryptocurrency, waarover Jan Robert Schutte je in dit artikel alles gaat vertellen.

Het leuke is dat hij je hierbij van een compleet stappenplan voorziet. Door dit stappenplan op je gemakje te volgen, kun je op de juiste manier met dit platform aan de slag gaan.


Module 3: English trading webinars

Bij deze derde module heeft Jan Robert Schutte ervoor gekozen om een compleet webinar te plaatsen. Dit gaat om een webinar dit maar liefst 1,5 uur duurt en die volledig om het M2W-TS systeem draait. Over dit systeem krijg je veel uitleg van Jan Robert Schutte.

Houd je in ieder wel goed vast, want de informatie is behoorlijk complex. Toch is dit een uiterst leerzame en interessante module. Zéker als je bereid bent om jezelf uit te dagen.


Module 4: Dutch trading webinars

Ook deze vierde module is opgebouwd aan de hand van webinars. Het gaat hierbij om meerdere webinars die tezamen een compleet verhaal vormen. Het leuke hierbij vind ik dat je rustig achterover kunt leunen. Pak een lekker glas drinken erbij, ga in je goede bureaustoel zitten en luister alle webinars aan.

Op deze foto zie je Module 4: Dutch trading webinars van het x10 met crypto programma

Het is bijzonder vermakelijk én leerzaam om op deze manier jouw tijd door te brengen. Bijkomend voordeel: in deze webinars komen ook andere experts aan het woord. Je leert zodoende van Jan Robert Schutte én van andere experts.


Module 5: Crypto Wednesday webinars

Valt Jan Robert Schutte in de herhaling? Nou, wellicht wel. Deze vijfde module bestaat ook weer uit webinars. Dit gaat niet zomaar om opgenomen webinars, maar juist om live webinars die je elke woensdag kunt gaan volgen.

Door deze webinars elke woensdag te volgen, doe je de nodige kennis op. Kennis die je in jouw carrière als cryptobelegger maar al te goed kunt gebruiken!


Module 6: X10 met Crypto

Hé, dat is opvallend. Deze module heeft dezelfde naam als dit complete programma. Dat klopt. Jan Robert Schutte vertelt je namelijk in deze module hoe je een winst kunt behalen door in cryptocurrency te beleggen. Dit doet hij aan de hand van zijn eigen ervaringen én zijn eigen kennis.

Op deze foto zie je Module 6: X10 met Crypto

Het leuke is dat hij je hierbij ook meeneemt in enkele van zijn Mastermind meetings. In deze meetings worden interessante vragen gesteld, waarna deze door experts direct beantwoord worden. Jij hoeft eigenlijk alleen maar naar deze meetings te kijken; alleen dáár doe je al heel veel kennis mee op.


Wat vind ik van beide cursussen?

Jan Robert Schutte én Harm van Wijk hebben subliem werk afgeleverd. Dat is wel een conclusie die ik durf te trekken na het volgen van beide cursussen. Het leuke hierbij vind ik ook dat beide cursussen echt compleet anders zijn. Juist doordat deze cursussen anders zijn, vormen beide cursussen een mooi geheel. Dit geldt dan ook zeker voor het complete X10 Met Crypto programma. Dit programma is simpelweg waardevol en bijzonder uitgebreid.

Verder ben ik van mening dat beide cursussen leuk zijn om te volgen. Hierbij vind ik zelf wel dat de cursus van Harm van Wijk net iets makkelijker is om te volgen. Dit komt vooral doordat Jan Robert Schutte regelmatig lastige termen gebruikt en deze niet altijd even goed toelicht.

Feit is in ieder geval dat je heel veel aan deze cursussen gaat hebben. De cursussen tezamen bieden ongekend veel informatie, welke je in de toekomst absoluut nodig gaat hebben. Als je écht veel geld met cryptocurrency wilt verdienen, moet je immers over veel kennis beschikken. Juist door op een serieuze wijze met deze cursussen aan de slag te gaan, kun je al deze kennis opdoen.

Tot slot wil ik ook nog even mijn loftrompet steken over Jan Robert en Harm. Ik ben van mening dat dit beide echt ware vakmannen zijn. Ze weten veel, ze hebben hun hart op de juiste plek zitten en ze doen er alles aan om je te helpen. Dit blijkt niet alleen uit deze cursussen, maar ook uit de overige onderdelen van het X10 Met Crypto programma.


De overige onderdelen van het X10 Met Crypto programma

Zoals ik in deze X10 Met Crypto review al aangaf, is dit programma ongekend uitgebreid. Dit is te danken aan de hierboven besproken cursussen, maar ook aan de overige onderdelen. Deze overige onderdelen heb ik ook aan een strenge keuring onderworpen:

 • Trading updates en kansen. Verschillende crypto experts delen in dit onderdeel hun tips met je. Door deze tips op te volgen, kun je de meest interessante kansen direct met beide handen aanpakken. Dit gaat jouw rendement alleen maar ten goede komen.
 • Live Q&A sessies. Ook is het super dat je deel kunt nemen aan verschillende live Q & A sessies. Tijdens deze sessies kun je jouw vragen stellen, maar ook luisteren naar de vragen van andere cursisten.
 • Onderzoeksrapporten. Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hebben naar héél veel cryptocoins hun eigen onderzoek uitgevoerd. Hoe zij dit precies gedaan hebben, zie je in deze onderzoeksrapporten. Onwijs leuk en leerzaam om eens naar te kijken.
 • VIP toegang tot mijn.beleggen.com. Harm van Wijk heeft er ook voor gekozen om je 2 jaar lang toegang te geven tot zijn exclusieve forum. Via dit forum leer je gelijkgestemden kennen, waarbij je hen ook kunt helpen. Uiteraard kunnen zij jou ook gaan helpen.
 • Toegang tot de CryptoAcademy membershipsite
 • Toegang Telegram groep
 • 12 maanden toegang 3 crypto portefeuilles

Wat ik van deze onderdelen vind? Ook oer deze onderdelen ben ik behoorlijk enthousiast. Dit is enerzijds te danken aan de kwaliteit, maar anderzijds ook aan de kwantiteit. Ook uit deze onderdelen blijkt in ieder geval dat Jan Robert Schutte en Harm van Wijk hun zaakjes méér dan prima op orde hebben!

Krijg je verder nog bonussen meegeleverd?
Het mag duidelijk zijn: het X10 Met Crypto programma is bijzonder uitgebreid. Ik had dan zelf ook niet verwacht dat er nog bonussen bij zouden zitten, maar dat is wel het geval. Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hebben er namelijk voor gekozen om meerdere bonussen toe te voegen:

 • E-book: Meest gestelde vragen over de Bitcoin
 • E-book: 10 tips voor de aanschaf van ICO’s
 • E-book: In 7 etappes van start tot finish

Onderzoeksrapporten (koop en verkoop crypto signals per mail)

Hier heb ik eigenlijk de X10 met crypto gekocht vanwege het feit dat je maar liefst 1 jaar lang koop en verkoopsignalen per mail krijgt. Hiermee krijg je precies inzicht in welke munten Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zelf kopen en kan je zelf besluiten om daar ook wel of niet in mee te gaan.

Zelf ben ik iets minder van de cursus omgeving maar ontzettend te spreken over de betrokkenheid als het gaat om de Webinars en de koop en verkoopsignalen en rapporten en daar haal ik de aanschaf van deze cursus er dan ook dubbel en dwars mee uit.

Hieronder zie je hoe dit er in de praktijk uit ziet:

Trading Buy Alert

Hier krijg je dus het advies om een bepaalde munt te kopen die zij ook hebben ingekocht, daarnaast zie je precies voor hoeveel zij instappen. Onderaan in de mail zie je ook precies via welke exchange deze crypto munt te koop is.

Op deze foto zie je een Trading Buy Alert van de cursus X10 met crypto

Closing Trading Alert

En hieronder een mooi voorbeeld van een crypto verkoop met een +311,28% winst. Wel komt er met kleine regelmaat ook dat ze op bepaalde munten met verlies verkopen. Je hebt nou eenmaal nooit garanties maar ik heb tot op heden al behoorlijk veel winst dankzij deze signalen.

Op deze foto zie je een Closing Trading Alert van de cursus X10 met crypto

Wat vinden andere cursisten van het X10 Met Crypto programma?

Al met al is deze X10 Met Crypto review behoorlijk positief uitgevallen. Iets wat volledig te danken is aan Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Zelf was ik ook benieuwd of andere cursisten net zo tevreden zijn als dat ik ben. Nou, daar komt het inderdaad op neer. Online ben ik namelijk louter positieve beoordelingen tegengekomen. Onder meer de volgende beoordelingen vind ik daarbij treffend:

Op deze foto zie je een ervaring over de x10 met crypto cursus
Op deze foto zie je een ervaring over de x10 met crypto cursus

Wat zijn de voor- en nadelen van het X10 Met Crypto programma?

Om deze X10 Met Crypto review waardig af te sluiten, bespreek ik graag alle voors en tegens in het kort. Neem deze voor- en nadelen door en vorm daarmee je eigen eindoordeel over dit programma.

Voordelen van X10 Met Crypto:

 • Opgesteld door ware experts. Persoonlijk vind ik het een groot voordeel dat Harm van Wijk en Jan Robert Schutte dit programma opgesteld hebben. Je merkt in ieder geval aan alles dat beide heren vakkundig en ervaren zijn.
 • Echt heel uitgebreid. Tevens ben ik van mening dat dit echt een heel uitgebreid programma is. Ten opzichte van andere crypto cursussen is dit programma simpelweg vele malen uitgebreider. Als je véél kennis op wilt doen, is dit programma daarvoor de uitgelezen mogelijkheid.
 • Jaar lang koop- en verkoop onderzoeksrapporten. Je krijgt 1 jaar lang koop- en verkoop mails van posities die Harm en Jan Robert zelf innemen. Hier leer je ontzettend veel van en daarnaast kan je besluiten om voor hetzelfde bedrag mee te gaan of een ander bedrag.
 • Je doet echt de juiste kennis op. Over de inhoud van dit programma ben ik ook enthousiast. Ik ben er eigenlijk van overtuigd dat je dankzij dit programma alle benodigde kennis op gaat doen. Alle kennis die je nodig hebt om uiteindelijk een mooi rendement te kunnen behalen.
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Tot slot ben ik ook uiterst te spreken over de prijs-kwaliteitsverhouding. Het prijskaartje van dit programma spreekt me erg aan, zeker als je naar de hoeveelheid onderdelen kijkt.

Nadelen van X10 Met Crypto:

 • Soms lastig om te volgen. Persoonlijk vind ik dat sommige modules vrij lastig zijn om te volgen. Dit komt onder meer door de complexiteit van het onderwerp, maar ook door Harm en Jan Robert. Soms leggen zij bepaalde begrippen niet duidelijk genoeg uit wat mij betreft. Wat mij betreft is deze cursus niet volledig geschikt voor echte beginners.
 • Cursus omgeving voelt niet modern. Steeds meer cursussen zijn modern en bevatten heel veel lessen. De X10 met crypto voelt wat gedateerd. (deze mening is persoonlijk)
 • Dit programma vraagt om veel tijd. Als je dit volledige programma wilt volgen, moet je hier echt veel tijd voor vrijmaken. Als je dit voor elkaar krijgt, ben je echter wel spekkoper. Dan doe je immers super veel kennis op.

Wat kost het X10 Met Crypto programma?

Heb ik je met deze X10 Met Crypto review warm weten te maken? Wil je je eigenlijk het liefste zo snel mogelijk aanmelden voor dit programma? Dan raad ik je aan om dit echt zo snel mogelijk te doen. Door je snel via deze link aan te melden, ontvang je namelijk een korting van 1000 euro.

Normaliter betaal je een bedrag van 1997 euro voor dit programma. Dat vind ik vrij prijzig, maar zou ik zelf zeker betaald hebben. Gelukkig bieden Harm en Jan Robert een korting van maar liefst 1000 euro aan. Daardoor betaal je tijdelijk slechts 997 euro voor dit uitgebreide programma!


Garantie

Weet je niet zeker of het X10 Met Crypto programma echt iets voor jou is? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de bedenkperiode van 14 dagen. Tijdens deze periode kun je jouw volledige aankoopbedrag ‘gewoon’ retour vragen aan Harm en Jan Robert.


Is het X10 Met Crypto programma aan te raden?

Ja, ik kan je het volgen van dit programma absoluut aanraden. De ontwikkelaars zijn super vakkundig, dit programma is ongekend uitgebreid en je gaat echt heel veel kennis op doen. Dankzij deze kennis ga je ongetwijfeld mooie winsten behalen in de wereld van cryptocurrency.

Je krijg namelijk ook maar liefst 1 jaar koop- en verkoopsignalen per mail en dan is het volledig aan jezelf om erin mee te gaan of niet. Deze signalen zijn gebaseerd op de cryptomunten die Harm van Wijk en Robert Jan Schutte ook kopen en feitelijk kijk je dus met hun mee in hun portfolio.

Bijkomend voordeel: je kunt tijdelijk van een korting van 1000 euro genieten. Juist door deze korting is de prijs-kwaliteitsverhouding van het X10 Met Crypto programma nóg interessanter. Meld je daarom direct voor dit programma aan en laat je verrassen.

Of download hun gratis Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum


Veelgestelde vragen over X10 Met Crypto

 • Waar bestaat dit programma precies uit?

Het X10 Met Crypto programma bestaat uit onder meer twee cursussen. Dit zijn de cursussen die door Jan Robert Schutten en door Harm van Wijk ontwikkeld zijn. Deze cursussen passen prima bij elkaar en worden aangevuld met nóg meer onderdelen.

 • Wat kost het X10 Met Crypto programma?

Voor dit programma betaal je normaal gesproken een bedrag van 1997 euro. Je kunt echter via deze link van een korting van 1000 euro genieten. Een bedrag van 997 euro is uiteindelijk wat onder aan de streep overblijft.

 • Zijn de ontwikkelaars te vertrouwen?

Ja, je kunt Harm van Wijk en Jan Robert Schutte blind vertrouwen. Deze twee heren zijn vakkundig, zijn onwijs ervaren en proberen je maar al te graag te helpen. Bovendien hebben zij hun zaakjes prima op orde, getuige onder meer de bedenkperiode van 14 dagen.

 • Is dit programma een garantie op succes?

Nee, dat geldt echter voor geen enkel programma of cursus. Uiteindelijk moet alles uit jezelf komen; je moet immers zelf de juiste trades gaan plaatsen. Met dit programma weet je in ieder geval de kans op winst flink te vergroten.

X10 met Crypto

997 euro
8.7

Inhoud

9.5/10

Presentatie

8.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Opgesteld door ware experts, je krijgt toegang tot 2 mentors.
 • Ondanks dat de online omgeving er niet heel modern uit ziet is hij zeker erg uitgebreid.
 • Maar liefst 1 jaar lang koop- en verkooprapporten voor maximaal resultaat.
 • Verschillende waardevolle bonussen zoals Live Q&A's
 • Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Minpunten

 • Crypto Cursus voor de iets meer ervaren mensen.
 • Beleggen neemt altijd risico's met zich mee (los van cursus)
 • Cursusomgeving is niet heel modern (ook persoonlijk)

Plaats een reactie